Coop Hengevelde steunt Stichting Doors Wide Open!

De voedselbank is momenteel gesloten vanwege het Corona virus en ook in de Hof van Twente zijn er gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Er zijn veel gezinnen die het financieel niet breed hebben. Door het sluiten van de voedselbank zijn deze gezinnen nu aangewezen op de Stichting Doors Wide Open, gevestigd in Kerspel Goor. Deze stichting voorziet nu wekelijks 50 gezinnen, veel meer dan voorheen.
"Om al deze gezinnen te voorzien van ontbijt en warme maaltijd zijn er veel levensmiddelen nodig en hoe mooi is het om in deze bizarre tijd hier een steentje aan bij te kunnen dragen" aldus Carla Hemel van Coop Hengevelde.
Om stichting Doors Wide Open hierin te steunen heeft Coop Hengevelde de volgende actie bedacht:

Van maandag 30 maart t/m zaterdag 5 april zijn er volop snijtulpen te koop in de Coop. Nu voor een prijs van €2,50 per bos en 2 bos voor €4,-
 
Van de volledige opbrengst gaat Coop Hengevelde levensmiddelenpakketten maken en deze worden uitgereikt aan de inwoners (woonachtig in de Hof van Twente) die het financieel erg moeilijk hebben.
We hopen op een goede verkoop, zodat we volgende week heel veel gezinnen blij kunnen maken met een geweldig levensmiddelen pakket.
Mede dankzij Kwekerij Visschedijk maken we deze actie mogelijk. "Samen maken we het verschil!"
Ter info:
Stichting Doors Wide Open ondersteunt inwoners uit de Hof van Twente die het financieel moeilijk hebben. De stichting  begeleid deze inwoners in dit proces in combinatie met praktische hulp afgestemd op de situatie. Het verstrekken van levensmiddelen wordt gedaan onder de naam "Voedselbank Seine" Ook hebben ze een kleding, speelgoed en dierenvoedselbank. Dit wordt vanuit Kerspel Goor gedaan waar ook een dagbesteding is gevestigd.
In Goor is de kledingbank en een inloophuis "het Proathuus" gevestigd beide in de Grotestraat. Nu de Voedselbank Midden Twente gesloten is i.v.m. het corona virus bedienen zij ook tijdelijk deze klanten waardoor ze nu wekelijks 50 gezinnen van een boodschappen pakket voorzien. Ze bezorgen  pakketten bij de mensen thuis tot aan de deur en de aanmeldingen verlopen via Salut, de gemeente of rechtstreeks. De pakketten zijn gebasseerd op ontbijt en warme maaltijd.