Podotherapeut Dorien Kormelink van Voetencentrum Wender in Hengevelde

Voor ieder voet gerelateerd probleem een passende oplossing
Vanaf begin augustus draait podotherapeut Dorien Kormelink van Voetencentrum Wender spreekuur bij Huisartsenpraktijk Jaspers in Hengevelde.Een podotherapeut is dé specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Denk bijvoorbeeld aan rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkende voetstand. De podotherapeut maakt gebruik van technieken zoals een 3D voetscan en een geavanceerde drukmeting. Op basis van de vastgestelde pijnoorzaak wordt er een behandelplan opgesteld. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u op maat gemaakte steunzolen of een schoenadvies krijgt waarmee de pijn verholpen of vermin¬derd wordt.
Voetencentrum Wender is een praktijk geopend bij Huisartsenpraktijk Jaspers aan de Wethouder Goselinkstraat. Hier draait podotherapeut Dorien Kormelink spreekuur om iedereen met voetklachten van de juiste adviezen en therapieën te voorzien.
Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met Voetencentrum Wender via 088 – 454 77 00 of een mail sturen naar info@podotherapeut.nl.