Ronde 2: Digitaal Paaseieren zoeken Met Wilbert, win een zakje ijsmunten van Eetsalon Yess!

Het eerste paasei lag verstopt bij ‘De Hengeveldse muur’ van het nieuwbouwplan De Witte III. Onder de goede inzendingen is geloot door de Paashaas en de winnaar is Judith Grefte! Gefeliciteerd! Judith, neem maar even contact op Met Wilbert (zie www.metwilbert.nl) en Wilbert zorgt dat je de ZF-munten thuis krijgt!
 
Het tweede verstopte paasei!
Paaseieren zoeken Met Wilbert gaat verder… Op deze eerste Paasdag is Wilbert weer op pad gegaan. Wat is de locatie van dit paasei (foto boven)? Onder de goede inzendingen wordt een zakje ijsmunten van Eetsalon Yess verloot!
Mail je antwoord naar redactie@wegdamnieuws.nl!

Meedoen kan tot tweede paasdag april 2020 11.00 uur. Dan maken we de prijswinnaar bekend en plaatsen we een foto van het derde verstopte paasei. Met Wilbert’s actie ben je verzekerd van een leuke bezigheid tijdens dit Paasweekend.

Wilbert ten Thije heeft het idee opgevat om digitaal paaseieren te zoeken en daar zelf prijzen voor beschikbaar te stellen! Wilbert is zelf echte een spelletjesfanaat en paaseieren zoeken hoort er voor hem (bij Waldo) elk jaar echt bij. Het kan eindelijk weer! Daarom ook dit jaar deze Paasactie Met Wilbert! Iedereen kan meedoen! Deze actie is voor hem ook een mooie manier om de lokale middenstand extra in het zonnetje, want Wilbert verloot onder de goede inzendingen elke dag een mooie prijs van Hengeveldse bedrijven of initiatieven 🙂