Alle Hengeveldse senioren welkom op het Zomerfeestmatinee

Speciaal de wat oudere Hengeveldenaren worden zaterdag 22 juni rond 15.00 uur naar de feesttent van de Zomerfeesten genodigd voor een hele gezellige middag. Jaarlijks is deze tweede zaterdagmiddag een feest voor alle senioren uit Hengevelde en directe omgeving. Dus neem rustig uw leeftijdsgenoten mee naar de tent.

Er is een geweldig, mooi en afwisselend programma in elkaar gezet met voor elk wat wils. Muziek en vermaak voor iedereen. De presentatie van deze middag is in handen van Bert Eeftink, de man van Radio Oost, maar misschien beter bekend als Helligen Hendrik. Grappen en grollen, maar ook wat serieuze praat gaan hem makkelijk af.

Hoofdmoot is het optreden van het Belgische duo De Alpen Fever. Twee broers, die u vast zullen aanspreken met hun stemmige muziek uit de Oostenrijkse Alpen: eigen nummers, bekende schlagers en après-ski hits, van polka tot wals en meezingers voor jong en oud. Dus feest vanaf de eerste minuut.

Alweer een aantal jaren wordt het Hengevelds Compliment, de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs, uitgereikt aan een persoon die zich de afgelopen jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de hele Hengeveldse gemeenschap.

Ook worden een aantal aanwezigen middels een loterij gelukkig gemaakt met mooie prijzen die door Hengeveldse ondernemers beschikbaar zijn gesteld. U krijgt daarvoor bij binnenkomst een gratis lootje aangereikt. Bewaar dat tot het eind van de middag, want het loont misschien.

Om het helemaal naar uw zin te maken krijgt u ook nog twee muntjes waarmee u bij de bedienende prinsengarde van De Höftemennekes uw drankje kunt betalen. En om het helemaal compleet te maken gaat diezelfde prinsengarde ook nog eens rond met een paar lekkere hapjes. Zeg nou zelf, wie wil nou niet zo’n gezellige middag. Komen dus!