De zinderende zondagmiddag: Als vanouds!

Opzet en programmering op afsluitende zondag slaan aan

Het was eigenlijk een beetje de zondag van de verandering; en ook weer niet. Het straattheater was weer op straat met veel publiek: Als vanouds.
De zondagmiddag telde weer mee: als vanouds. Het buitenpodium was met de ‘Bee Gees  Forever’ onmisbaar voor duizenden mensen: Als vanouds.
De zondagmiddag was als het ware weer in ere hersteld. Het publiek kwam weer van alle kanten naar Hengevelde met Diepenheim misschien wel als uitschieter.

KLIK HIER voor een fotoalbum van de zondag.

Linde Kuipers namens de organisatie:

“Na de feedback van vorig jaar, heeft we als organisatie de tweede zondag een nieuw leven in geblazen. Gezelligheid op straat was het idee en dat is ontzettend goed uitgepakt. De straat hebben we aangekleed met veel kindervermaak, foodtrucks, muziek en straattheater. Hier kregen we veel positieve reacties op. Mensen vonden het erg gezellig.’

Dat de straat goed samen kan met het buitenpodium heeft deze dag ook laten zien. Om 17:00 uur gingen de mensen massaal van de straat naar het buitenpodium. Hier ging Bee Gees Forever van start. Dat de band populair is, was goed te zien. Bij het buitenpodium stond het goed vol.
Later was er wederom een soort van volksverhuizing: Het feest verder in de tent. Met Marco Schuitmaker en Steamsister als knallende afsluiter was het een geslaagde avond!

Het straattheater met Circus Caroly!
Bentelo Blauw zette Hengevelde zeker niet in de kou! Hulde!