Frans Bauer en Monique Smit naar Grootste Kantinefeest van Nederland in Hengevelde

Het is inmiddels traditie voor veel sportteams en vriendenclubs in Twente:  het seizoen afsluiten met ‘de zwaarste derde helft van het jaar’. De eerste namen zijn inmiddels bekend. Niemand minder dan Frans Bauer en Monique Smit komen op zaterdag 15 juni naar Hengevelde.

De feesttent wordt omgebouwd tot een enorme kantine, waarin luidkeels mag worden meegezongen met echte kantinehits. Elk jaar komen er vele teams van heinde en verre om in Hengevelde hun teamfeest te vieren. Robin Raanhuis namens de organisatie: ‘Wat ontzettend gaaf is om te zien, is dat deze teams afgelopen jaren ook allemaal in teamkleding kwamen. Dit maakt de kantinesfeer natuurlijk helemaal compleet!’

Naast Frans Bauer en Monique Smit worden er in deze maand nog meer artiesten bekend gemaakt. Raanhuis: ‘Ik kan alvast verklappen dat er nog een paar goede artiesten is het vat zitten, dus kom met zijn allen naar de gezelligste kantine van Nederland!’.

Tickets 

Wil je met je team, vriendengroep of buurvrouw bij dit feest zijn? Koop dan nu snel je kaarten via www.kantinefeest.nl. Alle teams die teamtickets kopen doen automatisch mee aan de legendarische kantineloterij, waarbij je kans maakt op een volledig verzorgd teamfeest!

Dit jaar zijn er ook weer passe-partouts verkrijgbaar, waarbij je 6 dagen toegang krijgt tot de Zomerfeesten Hengevelde 2024. De passe-partouts komen op een later moment beschikbaar.