Hengevelde 2020: bomvolle terrassen, nog een aantal plekken beschikbaar!

Café ’t Kooltje is er klaar voor! Voor de ZaMiBo (vanaf 16.15 uur) en De Zomerfeesten Quiz (start 20.00) is het terras flink uitgebreid. Er zijn nog 50 plaatsen extra gecreëerd, dus wil je met je team nog een plekje reserveren op het terras, stuur dan een berichtje naar Sem (06-13516768). Ook als je een plek op het terras hebt gereserveerd is het belangrijk dat je je team wel inschrijft via de volgende link:https://bit.ly/2Nd8fYE

Ook op terraszondag bij Herberg de Gebrande Waateren belooft het vanaf 13.00 uur een gezellige middag te worden. Hier wordt zelfs de straat over gestoken om alle gasten die gereserveerd hebben op een prachtig aangekleed terras te voorzien van een drankje onder het genot van fijne muziek! Bij de kroeg is nog plek, hier wordt gewerkt zonder reservering. Kom dus op tijd!

We vinden het mooi om te zien dat de Hengeveldenaren massaal gehoor hebben gegeven aan de oproep om de vlag uit te hangen. Helaas staan we dit weekend niet met een biertje in de hand op de wei, toch wensen we iedereen op haar eigen manier een heel fijn weekend. Het wordt vanzelf weer juni!

Bestuur Zomerfeesten Hengevelde