Met de vlag op vakantie: ‘We zouden richting buitenland gaan’ (1)

De familie Ten Thije/Wolterinck gaat dit jaar niet ver van huis en is gestationeerd in Hardenberg. ‘De kinderen vermaken zich prima en Met Wilbert en Mike is het ook altijd lachen. Traditioneel stond er weer een battle met Belgen op het program. We hadden nog niets geboekt toen Corona uitbrak. Zouden inderdaad normaal gesproken naar buitenland gaan”, aldus Milou Wolterinck.
Na het succes van de afgelopen jaren wederom: Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren/ Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! (Zie onderaan deze site)

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De foto’s van exotische oorden zullen naar alle waarschijnlijkheid achterwege blijven dit jaar, maar de thuisblijvers hebben ongelijk!

Succes!

 
De battle