zondag 25 februari 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de dementerende als voor de naaste omgeving. Het thuis verzorgen en begeleiden van een dementerende ervaren velen dan ook als een zware taak. Voor Salut is dat aanleiding om in Hof van Twente ook in 2018 in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de mantelzorgers te ondersteunen met het aanbieden van een gratis cursus. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de ziekte dementie. De deelnemers krijgen adviezen over hoe zij met deze ingrijpende ziekte kunnen omgaan. Deelnemers aan deze cursus ontmoeten daarnaast lotgenoten die voor een dementerende naaste zorgen. Daardoor kunnen zij persoonlijke ervaringen en praktische tips uitwisselen. Aan deze cursus zijn voor deelnemers geen kosten verbonden. De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende maandagen steeds van 13.00 uur tot 15.00 uur in De Klokkenkamp, Diepenheimseweg 2 in Goor (naast de Hervormde Kerk): 23 april, 7 mei, 28 mei, 4 juni, 18 juni en 2 juli. Indien u interesse heeft of meer wilt weten kunt u contact opnemen met Salut, telefoon 0547-260053 of via [email protected]

Wijkagent Jos Olde Daalhuis waarschuwt de inwoners van de Hof van Twente voor 'phishing bankpassen'. Oplichters proberen op slinkse wijze aan de pas te komen en vervolgens de rekening te plunderen. Phishing gebeurt zowel per telefoon als per e-mail. Men kan zich voordoen als betrouwbare instantie en wanneer u ter controle uw persoonlijke gegevens en beveiligingsgegevens invoert gaat het mis. Ook kan u gevraagd worden een nummer te bellen omdat anders uw rekening geblokkeerd wordt. Ook wordt soms gedaan alsof u een bankmedewerker aan de ljin hebt die u zogenaamd probeert te helpen.

In een openbare zitting heeft het centraal stembureau van de gemeente Hof van Twente vandaag de kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 definitief vastgesteld. Uit Hengevelde zijn Harry Scholten, Eric Raanhuis, Miriam Doeschot-Reuver, Ben Eshuis en Frans Doeschot kandidaat. De eerste vier namens het CDA, laatstgenoemde voor de VVD. In totaal hebben zeven partijen een kandidatenlijst ingeleverd. Het centraal stembureau heeft voor deze lijsten geen verzuimen geconstateerd en daarom geen lijsten ongeldig verklaard of kandidaten geschrapt. Dat betekent dat definitief bekend is op welke partijen en welke kandidaten inwoners van de Hof van Twente woensdag 21 maart hun stem kunnen uitbrengen.

Proclamatie Prins Roy op gemeentehuis online

  • zondag, 11 februari 2018 10:58

Zoals u heeft kunnen lezen op Wegdamnieuws heeft ook Hofprins Roy van de Höftemennekes een proclamatie voorgedragen op het gemeentehuis. Deze is gefilmd en staat inmiddels online. KLIK HIER om het te beluisteren.

Het is inmiddels traditie geworden op de zaterdag van de Carnaval in de Hof van Twente. De carnavalsverenigingen van Goor, Bentelo en Hengevelde komen samen om elkaar op een leuke manier ´in de zeik´ te zetten middels toespraken en sketches met als afsluiter de sleuteloverdracht van burgemeester Nauta aan de Hofprins. Dit jaar was de eer aan Hengevelde om in de naam van Prins Roy de Hofprins te leveren. Tot en met dinsdag regeert de ondernemende Hengeveldenaar over de gehele Hof van Twente, zo liet hij ook in zijn proclamatie horen. Maar dit was niet het hoogtepunt van de ochtend in het gemeentehuis. Deze eer viel te beurt aan Kasper Put, Frank de Wit en Stephan ter Doest die namens de Hengeveldse enclave een show genaam ´Streetlab Niet Te Geloven´. Hierin lieten zij zien dat de twee heren onlangs twee verhalen hebben meegemaakt welke op het grote scherm te zien waren.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Wie wordt er kampioen? WVV’34? Cupido?

WVV’34 wordt kampioen, Cupido niet - 28.8%
Cupido wordt kampioen, WVV’34 niet - 8.6%
Zowel Cupido als WVV’34 pakken de titel - 42.5%
Beiden worden geen kampioen - 15.8%

Aantal stemmen: 292
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: februari 25, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niemand kan je minderwaardig laten voelen zonder jouw toestemming

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

adobe fireworks cs6 mac os windows xp education discount autocad 2010 oem license autodesk autocad 2010 for sale oem microsoft access 2013 oem license