donderdag 26 april 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Over een aantal maand is het weer zover, het jaarlijkse Beachtennis toernooi in Hengevelde! Op zaterdag 28 juli zal om 17.00 uur het startsignaal weer klinken en zal er weer fanatiek gestreden worden om de 1e prijs!

Geef je snel op!
- Je speelt 2 tegen 2 (teams mogen max. uit 3 pers. bestaan)
- €15,- euro per team
- Vol = Vol

Opgeven mogelijk via DEZE  link:

Mocht het met de link niet helemaal lukken, je mag ons ook een mailtje sturen. Dit kan naar: [email protected]

Halve finales Tukkercup in Hengevelde

  • maandag, 23 april 2018 06:12

Dinsdag aanstaande om 20.00 uur wordt de eerste halve finale gespeeld op het sportpark Rupertserve: Excelsior '31 (O21) - vv Twenthe. De andere halve finale is op 1 mei tussen Avanti Wilskracht en DETO. We zijn dan al in de maand mei en dat wil zeggen dat de finale dag van het spannendste toernooi van Twente in zicht is! Maar eerst zullen de deelnemers de halve finale moeten zien te overleven om uiteindelijk in juni te gaan strijden als winnaar voor de eerste editie van de TCPM Tukker Cup! Een korte voorbeschouwing.

Jan Rupert pakt 1-2-3 op Bierges!

  • zondag, 22 april 2018 16:48

Zaterdagmiddag werden de 204 duiven van PV de Witpen samen met zo’n 26000 andere duiven gelost in Bierges, een plaatsje midden in België. Dit nadat de nevel en mist was opgetrokken rond de klok van 12.30 uur. Met een kalme noordoosten wind konden de duiven aan de terug reis van zo’n 215 kilometer beginnen. Om 15.32.40 u melde zich de eerste duif bij Jan Rupert op het hok en had gemiddeld zo’n 70km per uur gevlogen.
De eerste 10 waren als volgt:

 

 

WVV'34 leek onbedreigd op de titel af te stevenen, maar liep vandaag in eigen huis twee punten mis tegen Markelo. De ploeg van Roy Workel speelde met 1-1 gelijk door een doelpunt van Wouter Roescher. Opvallend was dat beide doelpunten uit een dood spelmoment kwamen. In het begin van de wedstrijd was het nog even zoeken voor beide partijen en hadden beide doelmannen weinig te vrezen. Pas in de 27e minuut was het Remi Leferink die uit de rebound van een corner op doel kon schieten, zijn draai was echter te lastig om goed te kunnen mikken. Ruim een minuut later was het Gijs Pierik die gevaarlijk naast kopte uit een voorzet van opkomende back Justin Alferink. De voorsprong voor de thuisploeg kon haast niet uitblijven voor WVV'34, en in de 33e minuut liet Wouter Roescher andermaal zijn vrije trap techniek zien, hij schoot van 25 meter in de rechterbovenhoek. Daarbij moet gezegd worden dat de keeper hier ook absoluut geen heldenrol vervulde (video klik HIER).
De Markelose doelman stond aan de grond genageld maar zag de bal naast gaan. Pas 5 minuten voor rust werd Wouter Assink pas aan het werk gezet, een vrije trap van grote afstand trof de lat. De ruststand was echter 1-0 in het voordeel van Hengevelde, vooralsnog geen vuiltje aan de lucht.

Zaterdag 21 april j.l. werd de jaarlijkse viscursus voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden bij camping deMölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. De opkomst was uitstekend. Er deden 12 nieuwe deelnemers mee in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar en deze werden begeleid door 4 vrijwilligers van de vereniging. De cursisten bekeken eerst 3 filmpjes over Vissen doe je zo (vaste stok), van Ed Stoop, bekend van Vis Tv op een groot scherm en er werd van alles verteld, uitgelegd en voor gedaan over de mooie sport vissen. Ook werden er gezamenlijk enkele vistuigjes gemaakt. De cursisten waren zéér enthousisast. Na de vragenronde togen de vissers naar de waterkant bij camping de Mölnhöfte, om natuurlijk de kunst van het uitloden en peilen in de praktijk te brengen. Daarna werd er ruim anderhalf uur naar hartenlust gevist. De vissen hadden er helaas weinig zin in, want er werden in totaal maar 12 vissen gevangen. De cursisten gingen enthousiast huiswaarts en mochten namens Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim de vishengel en het tuigje mee nemen naar huis en kregen nog een tasje met een jeugdwedstrijd overzicht mee met een mooie sticker en een zak lokvoer (deze werd gesponsord door Hennie Kruidenier uit Haaksbergen). Het was een zéér mooie en geslaagde middag voor cursisten en vereniging.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

De kwestie is dat je anderen ziet zoals jij denkt dat ze zijn
En anderen zien jou, zoals zij denken dat je bent
Iedereen is maar een verzinsel van degene die hij ontmoet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren