donderdag 29 juni 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

In mei liet WVV weten dat er dit jaar geen gala-avond zal zijn, maar in plaats daarvan wordt een vrijwilligersavond georganiseerd. Deze vrijwilligersavond zal zijn op vrijdag 8 september. Noteer deze datum vast in de agenda! Voortaan zal ieder jaar op de tweede vrijdag van september deze vrijwilligersavond plaatsvinden. De activiteitencommissie zorgt voor een mooie programmering deze avond, daarover later meer op deze site.

Van 22 t/m 24 augustus vinden bij WVV'34 de Clubvoetbaldagen plaats voor voetballers (jongens en meiden) van 6 t/m 13 jaar. Er wordt natuurlijk gevoetbald, nieuwe schijnbewegingen geleerd maar vooral veel plezier gemaakt. Je traint in een team van ± 12 spelers maar de supergave animatie doe je met alle trainingsgroepen samen. Je hoeft geen lid te zijn van WVV'34 om in te schrijven! Met de speciale techniekoefeningen vergroot je direct je balvaardigheid. Op de Braziliaanse dag leer je o.a de Neymar-move en op de Spaanse dag ga je acties maken als Iniesta. Ook doe je mee aan het spannende landentoernooi, zijn er leuke FUN-onderdelen en kan je in de 7-kamp al je voetbalskills laten zien. Je krijgt zo de beste combinatie van voetbal en plezier. Meer informatie en aanmelden? http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-wvv34/
Elke dag is weer spannend en nieuw:

Afgelopen zaterdag vond in de Spilbroekhal in Neede het Nijntje beweegfestijn plaats. Een groot aantal kinderen van Kindergym Hengevelde zijn uitgenodigd om mee te doen bij NGV Neede voor dit Nijntje Beweegdiploma.
De kinderen hebben het afgelopen jaar geoefend onder leiding van juf Lavinia en assistenten uit groep 8 van de Petrusschool. Enkele vaardigheden zijn klimmen, zwaaien, springen, rollen, duikelen, gooien enz. Onder het toeziend oog van papa’s, mama’s, opa’s en oma’s kregen aan het einde van deze middag alle kinderen het diploma uitgereikt.
Het Nijntje beweegdiploma kent 2 varianten: beweegdiploma één voor 2 tot 4 jarigen en beweegdiploma 2 voor 4 – 6 jarigen. Volgend seizoen zal er weer een beweegfestijn zijn, wil jij daar ook bij zijn? Dat kan, woensdag 6 september zal er weer gestart worden met een nieuw seizoen. Ben je nieuwsgierig naar meer info & foto’s, bezoek dan onze facebookpagina… Kindergym Hengevelde
Namens de organisatie van de kindergym willen wij de kinderen van harte feliciteren met het behalen van het Nijntje Beweegdiploma

Raymond Wegdam toch niet naar Quick'20

  • maandag, 26 juni 2017 05:31

Hengeveldenaar Raymond Wegdam zal ondanks eerdere berichtgeving het zaterdag 1 team van Quick'20 komend seizoen toch niet voorzien van oefenstof. Waar in eerste instantie alles in kannen en kruiken leek, is in een later stadium gebleken dat de trainerslicentie van de Hengeveldse oefenmeester is verlopen. De Oldenzaalse derde klasser heeft er bij de KNVB alles aan gedaan om voor 1 seizoen dispensatie te krijgen, maar de bond wilde geen medewerking verlenen.

Zaterdag stonden er wederom 2 vluchten op het programma, de laatste Vitesse vlucht naar Charlevilles en de fondvlucht naar Bourges. De duiven die naar Charlevilles werden gebracht, een kleine 300 kilometer hemelsbreed vanaf Hengevelde, werden gelost om 8.45. Ondanks de slechte weersomstandigheden wist de gevleugelde vriend van Chris v/d Kuil een snelheid van maarliefst 100 km/u te halen, en om 11.45 terug te zijn op het hok.
De duiven van de fondvlucht werden om 8.30 gelost in Bourges, zo'n 644 kilometer hemelsbreed vanaf Hengevelde. De eerste die dit wist te overbruggen was van Bennie Rupert, die een gemiddelde snelheid van 92 km/u had. Hiermee was hij een half uur eerder dan de nummer 2 in de Witpen!
Ook bleek deze de op één na snelste duif uit de afdeling 9 district Oost te zijn, een super prestatie!

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Zomerfeesten, als alle goede dingen, komen in drieën: de voorbereiding, het feest zelf, en - als godzijdank - alles weer over is.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren