maandag 23 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Net als vorig jaar, zijn ook dit jaar zowel de dames 50+ als heren 50+ kampioen geworden in de Najaarscompetitie. De heren waren letterlijk en figuurlijk heer en meester op de eigen banen en wonnen met 4-0 de laatste competitiewedstrijd. De dames namen het in Enter op tegen de directe concurrent voor het kampioenschap. Waar het eerder in het seizoen nog 2-2 werd, overtuigden de dames nu met een knappe 3-1 overwinning. Dames en heren, namens de club, van harte gefeliciteerd!

WVV'34 heeft vandaag dikverdiend maar een moeizame overwinning geboekt op vv. Diepenheim. WVV'34 bleeft te lang hangen in het versturen van breedtepasses in de eerste helft op momenten dat de aanvallende aanname mogelijk was. Tegen de ver inzakkende tegenstander waren de Hengeveldenaren in de eerste helft amper in staat om enig gevaar te stichten. Op momenten dat er even hoog druk gezet werd bleek gelijk hoe kwetsbaar de laatste linie van Diepenheim was. Het enige kansje was voor Tom ten Breteler 5 minuten voor de thee. De tweede helft werd Mahmoud Jaafil ingebracht voor linkerverdediger Justin Alferink waarmee WVV'34 met drie verdedigers ging spelen. Ondanks dat gaf de tweede helft hetzelfde spelbeeld als de eerste, WVV'34 onmachtig en Diepenheim beperkte zich tot tegenhouden en een spaarzame counter. In de 70e minuut was het Mahmoud Jaafil die na een actie naar binnen broer Hamoudi vond die de bal gelijk op doel schoot. In de rebound was aanvoerder Tom ten Breteler er als de kippen bij en knalde het bekende leer van dichtbij tegen de touwen. Dat veranderde het spelbeeld enigszins, de blauw-witten uit het stedeke kropen enigzins uit hun schulp. De scheidsrechter blunderde in de 80e minuut waarmee de stand gelijk werd. Keeper Tom Pierik werd bijna omver gelopen in het doelgebied waardoor hij de bal losliet, de leidsman liet het gaan en vanuit de scrimmage die volgde verdween de bal over de doellijn. Uit een vrije trap van Bas Assink wist Gijs Pierik de bal terug te koppen op Tom ten Breteler die de bal in de 88e minuut keihard binnenschoot. 2-1.

Welzijnsorganisatie Salut organiseert komende maandag (23 oktober) een zaalvoetbaltoernooi in  De Mossendam in Goor voor jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar. Er wordt gestreden in twee categoriën: Teams met spelers (5 per team) van 11 tot en met 13 jaar kunnen zich inschrijven alsmede spelers van 14 tot en met 18 jaar. Het toernooi in deze herfstvakantie wordt gehouden tussen 14:00 uur en 16:00 uur. Zowel jongens als meisjesteams kunnen zich inschrijven. Dat kan via de mail: [email protected] of via WhatsApp: 0686872628 of 06-86815281.

Cupido dames 1 wint van ervaren Dynamo dames 2

  • zaterdag, 21 oktober 2017 17:12

Cupido heeft vandaag in eigen huis met 3-1 gewonnen van Dynamo. Om 13.00 uur klonk het fluitsignaal en begon de wedstrijd van Cupido tegen Dynamo. De eerste set begonnen de dames heel sterk door een goede serve-serie van Janne Lettink. Met goede passes en een sterke aanval kwamen ze goed in eigen spel en sleepten de eerste set binnen met 25-20. De tweede set kwam Cupido op achterstand, de organisatie bij de groen-gelen klopte niet. De dames kwamen niet tot eigen spel en liepen achter de feiten aan. De dames herpakten zich te laat en verloren met 17-25. De derde set begon met een sterke serve-serie van Susan Beuving en Cupido kwam op 7-1 voorsprong. Door een goede verdediging van Meike Cent kon de spelverdeler haar aanvallers goed bedienen en de ballen werden er keihard ingeslagen. De sfeer in het veld en op de volle tribune was super! Er werd gevochten voor elke bal en dat zorgde voor winst in deze set, 25-22. De vierde set hadden de dames naar een opdracht en dat was het binnenslepen van de wedstrijd. Lange rally’s domineerden de set naar Cupido trok aan het langste eind en wist te winnen met 25-20. Vier punten in de pocket! Dames 1 werd deze wedstrijd aangemoedigd door de jongste mini’s Diede, Lisanne en Wieke. (hieronder foto's).

Mike heeft met FC Groningen heeft vrijdagavond in het eigen Noordlease Stadion voor 16.394 toeschouwers met 1-0 verloren van Willem II. Halverwege de tweede helft kreeg Ajdin Hrustic zijn tweede gele kaart. In ondertal kwam FC Groningen op achterstand door een treffer van Fran Sol. Amir Absalem maakte zijn debuut in het betaalde voetbal, Ludovit Reis werd Payt Man of the Match en Lars Veldwijk maakte zijn rentree na een enkelblessure. Hoe zuur is deze nederlaag Mike? “Ja heel zuur. Op voorhand moet je natuurlijk gewoon winnen van Willem II. Maar als je al vroeg een rode kaart krijgt weet je dat het lastig wordt. De tweede helft hebben we alles of niets gedoeld en hebben we toch nog wat kleine kansjes gehad maar helaas was het niet genoeg”.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

windows 10 pro student license adobe after effects cs6 student edition zbrush 4r7 for apple mac serial number acrobat 9 pro extended light price price of windows 10

creative suite 6 for sale oem discount graphisoft archicad 19 archicad 19 edition oem buy cheap license building design suite 2017 why not find out more