woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Geef je op: Familiedag WVV’34 op 3 september

  • dinsdag, 22 augustus 2017 18:27

De WVV'34-familiedag is dit jaar op zondag 3 september,  de maandag erop beginnen de scholen weer. Dus stel je eigen team samen en mail dat naar: info@twegdam.nl
Let op de - t - in het emailadres, die wordt wel eens vergeten ! Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Tonnie Wegdam (06 307 370 39).
De dag begint op sportpark het Ruperts Erve rond 10.00 uur 's morgens met een uitgebreid ontbijt, waarna om 11.00 uur het voetbaltoernooi zal starten. Teams van minimaal 7 personen kunnen zich per mail opgeven. Voor het bepalen van de team-handicap hebben we de volgende gegevens per deelnemer nodig: naam – man of vrouw - leeftijd - actief voetballer (welk team) of niet actief voetballer of niet meer actief voetballer.

 

 

Deze week is het dan zo ver: WVV'34 is een van de ruim 60 KNVB-clubs die door Clubvoetbaldagen is geselecteerd om drie geweldige voetbaldagen voor voetballers (jongens en meiden) van 6 t/m 13 jaar te organiseren. In totaal hebben zich nu ruim 30 voetballiefhebbers ingeschreven. Het worden 3 superleuke voetbaldagen met leuke trainingen, dagelijks wisselende animatie en alle deelnemers ontvangen een compleet voetbaltenue, vaantje en een certificaat. Ook zijn er gave voetbalprijzen te winnen en uiteraard is er elke dag een gezonde lunch, verzorgd door Bakkerij Nollen, Coop Hengevelde en Timon's Groente en fruit. Natuurlijk wordt er heel veel gevoetbald, nieuwe schijnbewegingen geleerd maar vooral veel plezier gemaakt. Je slaapt iedere avond gewoon lekker in je eigen bed.

Namens duivenvereniging de Witpen Stan ten Thije:”Het was alweer de laatste jonge duiven vlucht die mee telt voor onze vereniging . De duiven werden dit keer naar Laon gebracht  zo'n 354 kilometer vanaf Hengevelde. De duiven werden om 9.30 uur gelost met een harde Zuidwester wind. Het was een duif van Hennie Averdijk die als eerste op het hok terug was en arriveerde om 12.53.35 en had met een snelheid van 1737 mpm (104 km per uur ) gevlogen”.

 

Mike heeft met FC Groningen heeft zondagmiddag in de Amsterdam ArenA met 3-1 verloren van Ajax. De ruststand was 1-0 in het voordeel van de Amsterdammers. Mike pakte na iets meer dan 5 minuten al geel. Mike, beschrijf je vroege gele kaart eens en de wedstrijd van vandaag?”Ja, die tackle was een beetje te laat. Jammer dat je dan gelijk geel krijgt maar goed. Die was wel terecht. Ik denk dat ik verdedigend niet echt in de problemen ben gekomen. In het begin was het even lastig communiceren maar uiteindelijk pakten we dat goed op. Maar als team hebben we niet het maximale er uit gehaald, had meer in gezeten maar uiteindelijk was de nederlaag  wel terecht".

Wegdamnieuws Eredivisie, meedoen kan nog

  • vrijdag, 18 augustus 2017 18:02

De eerste competitieronde is geweest, maar niet getreurd! Het spel begint met een proefperiode van speelronde 1 t/m 3. (KLIK HIER VOOR DEELNAME) Tijdens deze proefperiode kun je onbeperkt transfers doorvoeren. De beste rondescore die je behaalt tijdens de proefperiode telt mee voor het definitieve spel. VB 1 (wél deelgenomen aan de proefperiode) Je hebt drie speelrondes deelgenomen aan de proefperiode en daarin de volgende scores behaald: 675 punten, 1.150 punten en 950 punten. Voorafgaand aan speelronde 4 start je vervolgens met 1.150 punten. VB 2 (niet deelgenomen aan de proefperiode) Indien je niet deelneemt aan de proefperiode (en dus pas start vanaf speelronde 4), dan start je voorafgaand aan speelronde 4 met een puntentotaal van 0.
TOPCOACH IN HET KORT:

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren