zondag 25 februari 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

En Anne is de gelukkige!

  • zondag, 25 februari 2018 10:52

In januari organiseerde Whc een schoolhandbalclinic voor de jeugd van de basisschool. Belangstellenden konden na de Clinic enkele keren vrijblijvend meetrainen om te ervaren of handbal een sport voor ze kon zijn. Onder de nieuwe enthousiastelingen werd een speciale wedstrijd bal verloot, eentje met alle handtekeningen erop van de speelsters van het 1e van WHC.
De gelukkige die we vandaag deze bal hebben mogen overhandigen was Anne Schonenborg. Anne, van harte gefeliciteerd en we hopen je in de toekomst te mogen verwelkomen bij onze vereniging.

Mocht u morgenmiddag niet in de gelegenheid zijn om de derby WVV tegen Bentelo te bezoeken, dan is het verloop van de wedstrijd live te beluisteren via de radiozender Hofstreek FM. Deze keer met de razende reporter Mark Escher, die u op de hoogte zal houden van de gang van zaken van de Hengeveldse voetbalformatie tegen de buurmannen.

WVV’34 is overigens bijna wekelijks op Hofstreek FM  te beluisteren op FM 107.60 MHz
Hofstreek TV is te bekijken op de kabel.

Mike te Wierik geldt als steunpilaar in de defensie van FC Groningen, maar een paar keer per week staat hij ook op het veld bij een andere club: WVV’34 uit Hengevelde. De profvoetballer is bij de amateurvereniging uit het dorp waar hij opgroeide assistent-trainer van het eerste elftal. Niet met een luxe auto, maar op de fiets komt Te Wierik (25) aan bij sportpark Rupert’s Erve. Zijn ouders wonen op een steenworp afstand van de thuishaven van WVV’34. De geboren Tukker is nog altijd kind aan huis bij de vereniging waar het voor hem allemaal begon. Eén keer per week geeft hij er training aan het eerste elftal. Als het programma van FC Groningen het toelaat is hij ook bij wedstrijden aanwezig. De voetbalprof is zijn amateurclub altijd trouw gebleven. "Of dat bijzonder is? Ik ken weinig andere profvoetballers die als trainer bij een amateurclub werken. Ik vind het leuk om te doen. Mijn ambities in de toekomst liggen ook in het trainersvak. Vorig jaar heb ik daarom al het diploma TCIII gehaald."

Cupido herpakt zichzelf

  • vrijdag, 23 februari 2018 23:19

De dames van Cupido moesten vandaag naar Geesteren voor een potje volleybal tegen Tornado en pakten daar de pot met 4-0. Na een domper van afgelopen weekend begonnen de groen-gelen vol goede moed aan deze wedstrijd. In de eerste set verliep alles goed, de pass kwam bij onze spelverdeler. Ondanks een paar opslagfouten waren ze mentaal sterk! Deze set pakten ze vol overtuiging met 25-14! In de tweede set vond er een wissel plaats. Janne Lettink pakte dit heel goed op en scoorde veel punten met haar goede service:

Mike heeft met FC Groningen in 2018 nog niet gewonnen! De wedstrijd FC Groningen - NAC eindigde vanavond in een 1-1 gelijkspel. Op tv sprak men van een verdiende gelijkmaker, Mike, wat is jouw mening? “Ja, NAC had inderdaad eerder kunnen scoren. Maar als wij gewoon de 2-0 maken in plaats van op de lat te schieten! Dan win je die wedstrijd gewoon.  En dan is het zonde dat de tegentreffer in de 86e minuut valt. We hebben veel wedstrijden gelijk gespeeld. Dus het wordt zeker tijd voor een overwinning nu. Volgende week tegen FC Twente, dat blijft natuurlijk een mooie wedstrijd om te spelen omdat je daar in de jeugd hebt gespeeld en nog steeds veel mensen kent. Dus ik heb er zin in, een belangrijk potje voor beide!”

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Wie wordt er kampioen? WVV’34? Cupido?

WVV’34 wordt kampioen, Cupido niet - 28.8%
Cupido wordt kampioen, WVV’34 niet - 8.6%
Zowel Cupido als WVV’34 pakken de titel - 42.5%
Beiden worden geen kampioen - 15.8%

Aantal stemmen: 292
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: februari 25, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niemand kan je minderwaardig laten voelen zonder jouw toestemming

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren