WVV´34 profiteert niet, 3-2 verlies in Doetinchem

WVV'34 heeft vandaag in een matig duel een 1-2 voorsprong uit handen gegeven. Uit bij hekkensluiter Doetinchem werd met 3-2 verloren. Het was een duel waar de welbekende zin 'als je ze zelf niet maakt dan krijg je hem tegen' erg toepasselijk is. Doetinchem kreeg in de beginfase niet veel kansen, maar de eerste beste kans was raak. WVV'34 deed in de naam van Tom ten Breteler binnen enkele minuten wat terug, hij rondde een prima actie netjes af: 1-1. Nog voor rust kwam WVV'34 op voorsprong. Een korte corner van Wouter Horstink kwam terecht bij Bas Assink. De routinier gaf de assist op Rob Pierik, de kopspecialist die de 2-1 op het bord zette. Na rust kreeg de ploeg van Joost du Gardijn drie dotten van kansen om de wedstrijd te beslissen, de genadeslag bleef echter uit. Doetinchem vocht voor haar laatste kans, dit deed de oud-club van topvoetballer Alexander Buttner niet zonder succes. De blauwhemden kwamen op gelijke hoogte en scoorde niet veel later uit een counter de 3-2. Ontlading bij de thuisploeg, die nog altijd vecht voor lijfsbehoud. WVV'34 had vandaag aan een punt genoeg gehad om de 3e plaats veilig te stellen, nu staat het 5e en is het afhankelijk van AZC of het mee kan doen aan de nacompetitie. Hieronder enkele foto's en de nieuwe stand.