Cupido en WVV’34 slaan de handen ineen

Op zaterdag 2 september is het weer zo ver: de tweede editie van het Cupido Beachvolleybaltoernooi op het beachveld de Marke. Daar komt nu een Beach-voetvolleybal toernooi bij, georganiseerd door de Jeugd Activiteiten Commissie van voetbalvereniging WVV’34. (JAC) Opgeven kan via het zelfde mailadres beach@cupido-hengevelde.nl en na het sportieve gedeelte dat om 16.30 uur van start gaat is er een gezamenlijke beachparty vanaf 22.00 uur bij kulturhus de Marke met DJ Kasper Put. “De combinatie voor de beachparty is natuurlijk prachtig! Aldus Kasper.  “Veelal heren bij de voetvolley en dames bij de beachvolleybal maakt een supermix”. Waarom hebben jullie ervoor gekozen om het samen met Cupido te organiseren?  Namens het JAC Jelle ten Thije:                     

“Vroeger organiseerde het JAC leuke toernooien. Dit is tegenwoordig niet meer het geval en we zochten een nieuwe mogelijkheid om weer eens een toernooi te organiseren. Aangezien er tegenwoordig in onze omgeving veel wordt georganiseerd leek het ons beter om een toernooi uit te breiden dan om weer een nieuw toernooi te organiseren. Beach-voetvolleybal is origineel en Hengevelde biedt hier een uitgelezen mogelijkheid voorin verband met de beach-volleybalvelden die aanwezig zijn. Door samen te werken met cupido hebben we beschikking over mooie velden, een staand toernooi, naamsbekendheid en ervaring in het organiseren van toernooien. Dit toernooi is voor het JAC perfect om te zien of er animo is voor beach-voetvolleybal of niet. We beginnen gewoon klein en zullen na dit jaar bekijken wat er mogelijk is voor volgend jaar”.  
                      
Vier tegen vier, ooit een toernooi bij WVV met een ondergrens van 80 teams ligt niet in het verschiet?                       
Jelle: “Daar hebben we serieus over nagedacht. Het is niet volledig afgeschreven maar goede datum vinden is lastig. Daarnaast is het ook spannend om onervaren zo'n toernooi weer op te starten”.