Jaarvergadering Cupido met vernieuwd logo: Hart voor Volleybal

De conferentiezaal van kulturhus de Marke was maandagavond goed gevuld met leden van de volleybalvereniging Cupido. Voorzitter Veronique Beuving opende de avond met een positief overzicht van afgelopen seizoen. Het op een haar na missen van de promotie van dames 1 en het kampioenschap van het 3e team waren enkele van de opvallende mededelingen. Tevens presenteerde Veronique namens het bestuur het aangepaste logo, geïntrigeerd in een nieuwe kledinglijn met een nieuwe achterliggende gedachte: Cupido, Hart voor Volleybal, Cupido het teken voor liefde komt nu meer naar voren.

Bij de verschillende commissies kwam naar voren dat de acties als het uitgebreide beachtoernooi, dat voor het eerst succesvol samen met de jeugd Activiteiten Commissie van WVV’34 werd georganiseerd, de worstenactie, de kortingsbonnen flyer en het bedrijven volleybaltoernooi een financiële stimulans hebben gegeven voor de club.

De technische commissie heeft afgelopen seizoen alle zeilen bij moeten zetten vanwege het onverwachte vertrek van trainer Alfred Oonk. Het nieuws kwam kort voor het einde van het seizoen naar buiten waarmee normaliter de meeste trainers al op de plek zitten. Ondanks dat is de vereniging er toch nog in geslaagd om in de naam van Ben Trof een adequate vervanger aan te trekken.
De activiteiten en jeugdcommissie hebben gezamenlijk de schouders onder het jeugdbeleid gezet in het kader van het werven van nieuwe jeugdleden. Dit heeft inmiddels de eerste vruchten afgeworpen door middel van clinics, toernooien en een Coole Volleybal middag.
Het wedstrijd secretariaat, al vele jaren gerund door Martijn Vennegoor vatte het afgelopen seizoen uitgebreid samen. Bianca Hofmeijer zal komend seizoen de taken van Martijn waarnemen, Martijn gaat zich meer richten op de taak van scheidsrechterszaken.
De leden werden ook zelf nog aan het werk gezet om de vereniging te verbeteren. Vragen als:

• Heb je een idee om trainingen anders in te vullen
• Waar moeten het bestuur zich de komende jaren op focussen in de komende jaren
• Wat zou je graag anders willen zien

Dit zal in de loop van de komende weken via de nieuwsbrief teruggekoppeld worden richting de leden.

Al met al is Cupido een gezonde en actieve vereniging dat met volle moed de toekomst tegemoet gaat.