Unicum: WVV’34 – vv Diepenheim

Voor zover bij de redactie bekend heeft WVV’34 in competitieverband nog nooit tegen Diepenheim gespeeld, een grote onbekende is het echter niet. De laatste twee ontmoetingen tussen de Hofteams gingen beide verloren, de bekerwedstrijd op 30 augustus 2015 met 3-1 en in de finale van het Hoftoernooi in september werd het 1-0. De boel staat op scherp na de column van Gijs Eijsink deze week (KLIK HIER). Hoe staat de selectie ervoor, zijn er nog bijzonderheden? Trainer Roy Workel: “Het aantal spelers in de lappenmand wordt in ieder geval minder! Remi Leferink en Wouter Assink hebben de trainingen hervat, maar zijn nog niet speel klaar voor zondag. Daarentegen heeft Wouter Horstink de trainingen goed doorstaan. Dus hij kan minuten gaan maken tegen Diepenheim. Alleen Stan Aarnink is geblesseerd en kan sowieso niet spelen, Thijs Assink is tegen Diepenheim afwezig”.”
Afgelopen zondag waren sterkhouders Wouter Horstink, Remi Leferink en Stan Aarnink al afwezig, hoe staan de heren er naar eigen zeggen voor?

Voor Wouter Horstink komt een basisplaats nog te vroeg.

Wouter Horstink:”Het gaat de goede kant op. Donderdag volledig mee kunnen trainen. Vandaag weer oefeningen bij de fysio en zondag op de bank maar met de intentie om nog niet te spelen als het niet nodig is".

Remi Leferink:"Met mijn hamstringblessure gaat het de goede kant op. Ik heb deze week op dinsdag en donderdag een groot gedeelte van de training weer meegedraaid. Aankomende zondag komt nog te vroeg, ik wil geen onnodig risico nemen. Ik heb mijn zinnen gezet op volgende week zondag, ik hoop dat dat haalbaar is!"

Stan Aarnink: "Het herstel verloopt nog gestaag, maar ik kan ook nog geen indicatie geven hoelang het nog gaat duren. Natuurlijk hoop ik nog te spelen voor de winsterstop en daar ga ik ook vanuit. Maar ik weet het niet met zekerheid".

De wedstrijd begint om 14.00  uur op het sportpark Rupertserve.

Dinsdag 24 oktober speelt WVV’34 om 20:00 uur in de Tukker Cup tegen het in de zondag 2e klasse uitkomende Achilles ’12.

Het destijds in de 5e klasse uitkomende vv Diepenheim viert de 3-1 tegen de groen gelen in de bekerwedstrijd. Het resultaat had voor de Hengeveldenaren geen gevolgen en gingen ondanks de nederlaag door naar de volgende ronde. WVV werd uiteindelijk in de kwartfinale na strafschoppen uitgeschakeld in de uitwedstrijd bij topklasser Lienden.