’t Ruiterparadijs blijft toch bestaan: “Er is veel tijd en liefde in deze zaak gestoken”

In februari kwam het bericht dat vanwege de gezondheid van Francine als eigenaar/exploitant een waardige opvolger/opvolgster voor ’t Ruiterparadijs werd gezocht. (KLIK HIER voor dat artikel) Na een geslaagde operatie in juli is nu duidelijk dat compleet herstel nog geruime tijd in beslag zal nemen. Het zag er niet naar uit dat ze op korte termijn een waardig opvolger zouden vinden. Daarom hebben ze met pijn in het hart moeten besluiten om de fysieke winkel op te heffen. Echter kwam op het laatste moment alsnog een overnamekandidaat waarmee en deal is gesloten, zo meldt TC Tubantia.
De twee nieuwe ondernemers van ’t Ruiterparadijs zijn de in Vroomshoop woonachtige Ellen Regelink (41) en Jeroen Kuipers (42) die binnenkort naar Goor verhuizen.
Ellen: “Ik dacht: is dat niet wat voor ons? Jeroen zag het ook meteen zitten. Het is niet dat we Hengevelde al goed kennen. Deze nieuwe stap is eigenlijk out of nowhere ontstaan. Jeroen werkt bij een installatiebedrijf en ik zit in de kinderopvang. Dat vind ik nog steeds heel erg leuk om te doen. Daarom gaat de winkel voorlopig drie dagen per week open. Het is heel spannend. Er is veel tijd en liefde in deze zaak gestoken, het is bijzonder dat wij dit bedrijf mogen voortzetten”, besluit Ellen.