WHC vanavond richting Zieuwent voor belangrijk treffen

De dames van WHC 1 spelen vanavond om 20.00 uur  een belangrijke competitiewedstrijd tegen Pacelli uit Zieuwent. Deze is destijds afgelast vanwege het overlijden van Daniëlle Hogenkamp.
Voor zo ver bekend had WHC in competitie verband nog nooit van de tegenstander uit Zieuwent gewonnen, dat was de eerste…
In de thuiswedstijd op 14 oktober was het ‘rete’ spannend en trokken de Wegdamse dames uiteindelijk aan het langste eind met 19-18.
Wat maakte die wedstrijd zo moeilijk toen? Wieke Vogt:
“De laatste wedstrijd tegen hun begonnen wij de eerste helft niet scherp genoeg waardoor wij met een stand van 10-13 de rust in gingen. In de tweede begonnen wij gelijk scherp helft kreeg een speelster van Pacelli een rode kaart, hier hebben wij van kunnen profiteren wat leidde in een eindstand van 19-18 voor ons. Vanavond zullen wij dan ook vanaf de eerste seconde scherp moeten zijn, anders wordt het nog een zware avond!
Iedereen is fit, alleen Lisa Wegereef kampt nog steeds met een blessure. Sanne Spijkerman en Aniek Ros doen vanavond weer mee!”