De Wensboom, een compilatie van het afgelopen jaar (deel 2)

Het Wensboom Comité heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Vele wensen zijn dit jaar al in vervulling gegaan, zie ook de vorige update (klik hier). Hierbij deel 2

 

De meet-and-greet met 'onze'Sil

Sil Brummelhuis
Afgelopen maanden is de Wensboom ook bezig geweest om een wens voor Sil Brummelhuis te vervullen.

Voor Sil was maar liefst drie keer dezelfde wens ingediend, namelijk een meet and greet met haar grote idool Gerard Joling.

Zaterdag 26 augustus was het dan zover. Met Sil in een t-shirt van Gerard Joling en haar favoriete glitterjasje is de familie Brummelhuis met een busje van ter Doest  naar Hardenberg gegaan. Gerard nam voor zijn optreden alle tijd voor Sil en was erg blij met het mooie cadeau wat ze had meegenomen. Na heel veel foto’s en een dikke knuffel konden Sil en de familie Brummelhuis genieten van een fantastisch optreden van Gerard.

Als verrassing bleek achteraf dat de meet-and-greet met Sil ook in een promo-filmpje van Gerard is opgenomen, zie het bovenstaande filmpje!

 

Juf Hilde:
Door Wies Essink was een mooie wens voor juf Hilde van Lith ingediend. Omdat de juf zo lief is en hen altijd zo goed helpt vond Wies dat ze wel een lekker ontbijtje had verdiend.

Zo werd juf Hilde op school door Wies verrast met een bos bloemen en werd er op haar verjaardag een ontbijtje bezorgd door Brood en Zo uit Rietmolen.

 

Johan Wolbers:
Voor Johan Wolbers was een wens ingediend door zijn kleindochter Nore en zijn buren Ramon en Jessica Doeschot. Johan wou graag een keer dineren in een van de gondels bij Herberg de Gebrande Waateren.  Johan was blij verrast toen hij van de wensindieners een mooie bon kreeg om zijn wens in vervulling te laten gaan. In het kader van de kerstgedachte heeft hij besloten om behalve zijn vrouw Wilhelmien ook twee noabers mee te nemen. Jan Giessen en Annie te Heggeler hadden het geluk om mee te mogen en ze hebben een geweldig verzorgde avond gehad samen.

 

Anja Blokhorst
Via een anonieme wens kregen we de vraag om voor Anja Blokhorst een fijne dag, bijvoorbeeld naar de sauna, te organiseren om even alles aan de kant te zetten. Anja staat altijd voor iedereen klaar en ze is iemand die zichzelf graag opzij zet om er voor een ander te kunnen zijn!

Als Wensboom commissie vonden we dat we Anja niet alleen op pad konden laten gaan. We hebben Esther Schonenborg gevraagd of zij misschien mee wou. Esther had nog een in te vullen wens voor haar “open staan”. Zie dit Wegdam Nieuws item:  (klik hier). Op deze manier was het twee vliegen in één klap.

Esther zat in het complot en zo konden de wensgever en een lid van het comité Anja verrassen met koffie en gebak. Met een voor beide goed gevuld pakketje kon het niet mis gaan om de dag te laten slagen. En dat deed het, Anja en Esther hebben heerlijk genoten van deze welverdiende wellness dag.

 

Jacqueline Nibbelink
Voor Jacqueline Nibbelink is een wens ingediend door Hilke Brummelhuis en Wendy Derkink. Ze wensten een heerlijke verwendag voor Jacqueline omdat ze altijd klaar staat voor haar ouders en haar broers Raymond en Ronnie. Afgelopen vrijdag was het zo ver. Hilke, Wendy en buurvrouw Herma die ook in het complot zat hebben Jacqueline “overvallen” op haar werk (Tandarts Werth bedankt voor de medewerking!). Ze is meegenomen naar Janieke van Beauty Inn alwaar ze een gezichtsbehandeling kreeg en mooi is opgemaakt. Terwijl ze nadien gezellig zaten te borrelen met lekkernijen van slagerij Brummelhuis kreeg ze een bon aangeboden voor een fotoshoot door Saskia Wolbers met haar gezin. Raymond en Ronnie kwamen langs met een mooi bloemstuk van de Bloemruiker om haar te bedanken voor alles wat ze voor hun en voor hun ouders doet. Tot slot mocht Jacqueline ‘s avonds samen met haar gezin genieten van een Preuverie bij Bistro de Kolenbrander. De reactie van Jacqueline: super bedankt voor deze verrassing! Ik wist niet wat me overkwam, het was een onvergetelijke dag voor mij!