vrijdag, 16 augustus 2019 19:27

WHC zoekt jeugdtrain(st)er

WHC is op zoek naar een jeugdtrain(st)er voor de E1 en E2. Deze fanatieke meiden trainen op dinsdag en donderdag van 15.30-16.30 uur. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan bij Esther Tuinte of Petra Hoesstee.
woensdag, 14 augustus 2019 06:16

Het seizoen is begonnen voor W.V.V.34

De kop is eraf voor de eerste selectie van voetbalvereniging W.V.V.’34 middels de eerste training op dinsdagavond. Met enkele nieuwe gezichten als Tom Brummelhuis, Tom Grobben en na een jaar afwezigheid (knieblessure) zat ook Hamoudi Jaafil weer bij de groep. Aankomende zondag spelen ze om 11.00 thuis Witkampers en zaterdag 24 augustus uit tegen het tweede elftal van HSC’21 om 18.00 uur. Verder opmerkelijk selectienieuws is dat Eibergenaar Kevin van Lieshout zich na twee jaar afwezigheid weer bij WVV heeft aangemeld: ”Ik miste het voetbal en ik heb nog steeds een zeer goed gevoel bij WVV!”Hamoudi over de eerste training:” Was zwaar vanavond, de conditie en het balgevoel was nog wel een beetje weg. Wel heerlijk om weer met de groep te zijn alleen wel even kijken hoe ik morgen wakker word met de knie”. Trainer Roy Workel, hoe was het gisterenavond? 
De 167 duiven van PV de Witpen werden dit keer gelost in Heusden Zolder. Dit is een plaatsje in Belgïe op zo'n 157 km vanaf Hengevelde. Om 7.30 uur kregen de duiven de vrijheid om aan hun super snelle terug reis te beginnen. Het was een duivin van Rudie en Stan ten Thije die binnen 1 uur en 15 min terug was op het hok. Ze had een snelheid van gemiddeld 126 km per uur gevlogen.Daarmee was ze de rest te snel af. Ook was dit goed voor een mooie 2 de plaats in cc6 de Achterhoek tegen 2077 duiven. De plaatsen 3-4-6-7-8-9-10 werden ook door onze vereniging in beslag genomen waardoor het een mooie vlucht voor de leden van de Witpen werd. De eerste 10 waren als volgt1-6 Rudie/ Stan ten Thije2-4-7-9 Jan Rupert3 Bennie Rupert5 Hennie Averdijk 8-10 Gerard Wielens
Mike te Wierik is behoorlijk teleurgesteld in scheidsrechter Christiaan Bax. Net als teamgenoot Ramon Pascal Lundqvist ging de aanvoerder van FC Groningen tegen FC Twente nog voor rust met rood van het veld. "Ik vind het zwaar gestraft, ik heb absoluut geen intentie om hem te blesseren. We gaan allebei met gestrekt been voor de bal, ik kan niet met een half gebogen been dat duel ingaan. Dat kan gewoon niet", vertelt de Groningen-verdediger aan RTV Noord. "Ik probeer mijn voet nog weg te draaien en dan raak ik hem heel licht, absoluut niet vol. Dan geeft hij rood, maar geel had volgens mij ook gekund."
Mike te Wierik speelt vanavond met FC Groningen augustus de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De kraker tegen FC Twente wordt om 18.30 uur afgetrapt. Nou Mike, leeft de wedstrijd in Hengevelde?  Mike te Wierik: “Ja! Ik heb zo rond de 20 kaartjes geregeld dus dat is behoorlijk wat. Qua appjes valt het nog wel mee maar je merkt wel dat het leeft bij de mensen. Twente heeft natuurlijk vorige week een goed resultaat gehaald tegen PSV dus het zal zeker een lastige wedstrijd worden maar ik hoop natuurlijk dat de 3 punten in Groningen blijven". 
Pagina 1 van 499