maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zonnebloem doet mee aan de Rabobank clubkas campagne

  • zondag, 22 april 2018 19:57
  • Geschreven door 

In Hengevelde kunt u op veel verenigingen stemmen om extra geld in kas te brengen. Maar met een stem op de Zonnebloemafd. Hengevelde/ Isidorushoeve steunt u tevens een heel goed doel, u maakt het voor de Zonnebloem mogelijk nog meer aandacht te geven aan onze deelnemers.

Iedereen vanaf 12 jaar die klant is bij Rabo Centraal Twente kan vanaf 1 mei zijn stem uitbrengen op de ZONNEBLOEM.
Ga daarvoor naar www.rabobank.nl/ct 

DE  ZONNBLOEMLOTEN, ja ze zijn er weer, net als elk jaar komen de vrijwilligers van de Zonnebloem bij u aan de deur met de vraag of u Zonnebloemloten wil kopen. Zeg JA en u steunt de plaatselijke Zonnebloemafdeling en zorgt er voor dat er weer veel mensen kunnen genieten van onze activiteiten. Ook zijn er dit jaar weer prachtige prijzen te winnen allemaal beschikbaar gesteld door sponsoren.
Op www.zonnebloem.nl  vindt u alle informatie van de Zonnebloem.

HET ANDERE BEDRIJFSUITJE is ook een mogelijkheid om iets leuks te doen voor mensen met een fysieke beperking. Hierbij organiseren bedrijven in samenwerking met een Zonnebloemafdeling een uitstapje voor de gasten van de Zonnebloem. U zorgt voor een leuke activiteit, versnaperingen en natuurlijk uw personeel als begeleider van de deelnemers. De Zonnebloemafdeling zorgt in overleg voor het vervoer en ondersteuning van één of meerdere vrijwilligers. Op www.zonnebloem.nll/bedrijfsuitje  kunt u zich aanmelden of u kunt in overleg gaan met de plaatselijke Zonnebloemafdeling.  

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren