donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Winterwandeling Bentelo zondag 27 januari

  • vrijdag, 11 januari 2019 20:12
  • Geschreven door 
Werkgroep Beleving OLV en Scouting Bentelo organiseren een mooie winterwandeling in Bentelo en omgeving op zondag 27 januari a.s. Er zijn routes uitgezet van 6, 9 en 14 km. Daarnaast voor ouders met kinderen een route van 3 km. Onderweg is er een rustpunt. Een mooie gelegenheid om de omgeving van Bentelo opnieuw te bekijken en ……..wandelen is gezond voor lijf en leden. De wandelingen gaan door de landelijke omgeving van Bentelo, over verharde en onverharde wegen én over (bos)paden. Denk daarom aan goed wandelschoeisel terwijl een verkeershesje niet overbodig is, want de veiligheid staat voorop. Deelname is op eigen risico. Startpunt is de O.L. Vrouwe kerk in Bentelo. Inschrijven voor de routebeschrijving kan daar vanaf 10.30 tot 12.00 uur. Deelname is euro 3,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar 1,00 euro) inclusief een consumptie met versnapering. Eindpunt is het Scouting gebouw van Bentelo aan de Hagmolenweg, waar gelegenheid is om het vernieuwde onderkomen “de basis” van de Scouting te bewonderen. Tegen een kleine vergoeding is daar ook een consumptie verkrijgbaar. Werkgroep Beleving OLV en Scouting Bentelo hopen op een goede opkomst. Van harte welkom en graag tot zondag 27 januari a.s.!
Laatst aangepast op vrijdag, 11 januari 2019 20:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren