zondag, 07 april 2019 05:21

Column: “SIO of STE”

Geschreven door

De Hengeveldse ondernemingsvereniging heeft haar naam eraan verbonden, SIO: Samen In Ondernemen. Hoe anders vergaat het de sportverenigingen in het kerkdorp Hengevelde, STE? Samen Tegen Elkaar? Waar omliggende dorpen de handen ineenslaan en gezamenlijk een prachtig sportpark weten te realiseren gaan wij op ’n Wegdam op de individuele tour. Alle lof over Rietmolen, Buurse, Bentelo en de plannen in Beckum maar wij hebben individuele plannen in sporthal de Marke en op het Rupertserve. Waar op zondagen de barbezetting amper in te vullen is in de Marke draaien er op loopafstand nog twee sportkantines op volle toeren. De tennisvereniging WTC wil zelfs uitbreiden met 2 extra velden maar stut op weerstand in de buurt.

In Beckum is men bezig om via een stichting constructie het sportpark om te toveren tot bouwgrond en op deze manier de financiering rond te krijgen voor een Omni-Sportpark. Het zal naar alle waarschijnlijkheid minder problemen op gaan leveren als het gaat om barbezetting en geluidsoverlast, is SAS dan toch niet zo’n gek idee? Samen aan Sport? Wordt en ooit nog eens verder vooruitgedacht door de Hengeveldse sportverenigingen dan pak em beet 10 jaar?

De komende jaren liggen er weer tonnen op de plank aan sport gerelateerde verbouwingen aan de Bretelerstraat…. 

Raymond Wegdam

 

Laatst aangepast op zondag, 29 december 2019 11:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.