dinsdag, 06 augustus 2019 21:47

Succesvolle editie Truckfestijn met Hengeveldse inbreng

Geschreven door

Het Diepenheimse Truckfestijn kan terugkijken op een geslaagde editie. Na een zeer geslaagde opening op de vrijdagavond met de 'Vinyl party van de Kotteling', van oudsher berucht in Diepenheim en omstreken was men toe aan de zaterdag. Een zaterdag met veel vertier mede gemaakt door de Crazy Bingo van de toilette dames en het bier takelspel. Was het na de prijsuitreiking van de mooiste truck de beurt aan de band Kroepin uit Holten die de tent helemaal plat speelden. Nadat op zondagmorgen de draaimolen en de suikerspinnen weer klaar stonden en de buitenbar weer goed gevuld was stond het optreden van de legendarische MoNoMaN uit Hengevelde op het programma. Lennard Kiezenbrink had zelfs het stralende weer meegenomen! Dit was echt een super sfeer brenger die het veld liet swingen. Ondanks de iets tegenvallende bezoekers aantallen in verband met de vakantie is het zeker een geslaagd weekend geweest. Mooi om ook zoveel Hengeveldenaren in Diepenheim te zien genieten, zo liet de organisatie weten.

polo2

polo1

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.