WVV’34 lijdt ontluisterende nederlaag; 0-3

Waar WVV’34 in het eerste half uur enkele goede mogelijkheden kreeg met onder andere Justin Alferink op de paal en een bal die van de lijn gehaald werd, was het tegenstander AZC uit Zutphen dat op de cruciale momenten toesloeg. WVV’34 had het moeilijk met de snel omschakelende tegenstander, waarbij de positie van de hangende linksbuiten een plaag was voor de Wegdamse defensie. Bij de 1-0 werd de buitenspeler diep gestuurd en was er onvoldoende rugdekking, waarbij de Wegdamse verdediger zich ook nog eens op de doellijn liet verrassen door een inlopende speler. Direct na rust was het wederom raak; vanuit de omschakeling werd de Hengeveldse verdediging verrast door een lange bal die bleef hangen en vervolgens verkeerd werd ingeschat. De rest was een koud kunstje voor AZC en zo stond de 0-2 op het scorebord. Op dat moment brak de fase aan waar groen geel de klok sloeg:

Met diverse mogelijkheden op de aansluitingstreffer voor onder andere Niels Spekreijse bleef WVV de druk opvoeren, tot doelpunten leidde dit echter niet. De (te) late aanvallende wissels ten spijt, in de blessuretijd was het AZC dat wederom toesloeg en de eindstand van 3-0 op het scorebord bracht.

Door de nederlaag van vandaag zakt WVV’34 naar de vierde plaats met 1 punt achterstand op de tegenstander van vandaag. In de derde periode staat het nu twee punten achter op Gendringen.