donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dani Morsink winnaar Wegdamnieuws Eredivisie

  • vrijdag, 19 mei 2017 06:17
  • Geschreven door 

Dani Morsink; met afstand de jongste winnaar van de Wegdamnieuws Eredivisie ooit!Slechts 16 jaren jong en ondanks dat vele ‘voetbalkenners’ achter zich latend: een prestatie van formaat! Op 12 november veroverde hij de koppositie om deze vervolgens gedurende d e rest van het seizoen niet meer uit handen te geven!  Christiaan Spijkerman was voor de derde keer op rij ‘The best of the rest’ met plek  2 en met Thijs ter Huurne op de derde stek is de tot drie compleet. Wanneer de prijsuitreiking plaats zal vinden is op dit moment nog onbekend. De Gala-avond van WVV'34 en WHC die gepland stond op vrijdag 19 mei gaat niet door. In plaats hiervan wordt er bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen een vrijwilligersavond georganiseerd. Verschillende prijzen, zoals onder andere De Gouden Schoen en de winnaar van de Wegdamnieuws Eredivisie, zullen ook op die avond worden uitgereikt. Nadere info volgt te zijner tijd op Wegdamnieuws. Hieronder de standen:

wn eredivisie weekscore

e week

wegdamnieuws eredivisie algemeen klassement

e1

e2

e3

e4

e5

e6

e7

Laatst aangepast op donderdag, 18 mei 2017 17:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren