donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC verliest van Pacelli: 12-15

  • zondag, 12 november 2017 17:12
  • Geschreven door 

WHC heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Pacelli in Bentelo met 12-15 verloren. In verband met de Hengeveldse revue werd het duel in Bentelo afgewerkt. Trainer Theo van der A over het duel: "We begonnen met drie blessures aan de wedstrijd. De eerste 6 minuten ging de wedstrijd gelijk op 2-1  Daarna liep Pacelli uit naar 4-6. Daarna kwamen we goed terug naar 6-6 en 8-7 voor. In de 18 minuten hield Monique Huisman een penalty op 8-7. De ruststand was 11-12. Na de rust kwamen we op 12-12 en binnen 3 minuten liep Pacelli uit naar 12-15. We hebben er voor gevochten maar we kwamen niet meer dichterbij. Pacelli speelde op dat moment beter en benutte de kansen beter. We konden de punten niet in eigen huis houden.

Laatst aangepast op zondag, 12 november 2017 17:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren