maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oliebollenloop 2017 door weer en wind

  • zaterdag, 30 december 2017 13:37
  • Geschreven door 

Het aantal deelnemers op deze vroege ochtend bleef maar binnenstromen; de regen idem dito! Een kleine 50 ‘die-hards ’trotseerden de winterse omstandigheden en meldden zich deze ochtend bij Twenteland Eieren van de familie Wegdam aan de Kerkstraat. Met een straffe wind mee, maar ook tegen werden een drietal routes gelopen. De 5, 8 en 10 kilometer.  Naast leden van Loopgroep Hengevelde waren diverse ‘buitenstaanders’ van de partij waren met mooie loopresultaten. (KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S) Op de 5 kilometer kwam Martijn Baas overtuigend als eerste over de streep, in 25 minuten en 20 seconden. Op de 8 kilometer tikte Jelle ten Thije als eerste aan in 40 minuten en 20 seconden. Theo Wegdam en Sander van der Velde waren de winnaars op de 10 kilometer in 45 minuten en 40 seconden. Renate Blanckenborg: 

oliebollenloop 2017 3 renate

 ”Het was mooi om te zien dat Renate Baas na een langdurige blessure, weer een 5 kilometer heeft gelopen. Hierna snel de kantine van de familie Wegdam in en onder het genot van warme koffie/ thee en een oliebol werd er nog gezellig nagepraat. Dat hardlopen steeds populairder wordt, werd vanochtend opnieuw bewezen!”

Laatst aangepast op zaterdag, 30 december 2017 13:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren