maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 uitgeschakeld in de Tukkercup

  • donderdag, 08 februari 2018 22:17
  • Geschreven door 

Avanti Wilskracht bleek vanavond met 1-0 een brug te ver voor de Hengeveldenaren. In de openingsfase was het voor beide teams aftasten met weinig kansen over en weer. De ban werd gebroken in de 25e minuut, een goal vanaf de rechter kant, de bal werd hard en laag in de hoek binnengeschoten. Er waren nog wel enkele mogelijkheden voor de Wegdammers; Een volley van Jos ter Huurne na een corner die op de lijn gered werd en een kans voor Tom ten Breteler; uit de draai schoot hij vanaf de 16, keeper redde.
De eindconclusie: Een slordig WVV'34 dat op een glad veld een lastige pot speelde tegen zichzelf en Avanti Wilskracht. In de 1/8 finale strandden de groen gelen in het toernooi om de Tukkercup. 

De halve finales en de finale vinden plaats bij WVV’34. De finaledag wordt een evenement op zich met als hoogtepunt uiteraard de finale en een gezellige afsluiting voor de deelnemers, supporters en sponsoren.

Laatst aangepast op donderdag, 08 februari 2018 22:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren