donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 bindt ook Enter aan de zegekar: 0-2

  • zondag, 11 maart 2018 16:08
  • Geschreven door 
Tom ten Breteler nam WVV'34 weer eens bij de hand, Enter buigt het hoofd letterlijk en figuurlijk Tom ten Breteler nam WVV'34 weer eens bij de hand, Enter buigt het hoofd letterlijk en figuurlijk

WVV'34 blijft maar winnen, vandaag was het sv Enter dat in eigen huis met 0-2 werd verslagen. Doelpunten waren er van Tom ten Breteler en Wouter Roescher. In de openingsfase werden de intenties van Enter gelijk duidelijk. Ze verstopten zich niet en porbeerden WVV'34 al in de opbouw vast te zetten. De eerste grote mogelijkheid was dan ook voor de thuisploeg, maar de bal ging huizenhoog over. WVV'34 had pas na 24 minuten de eerste kans, Wouter Roescher schoot van even buiten de 16 naast. In de 33e minuut hadden de groen-gelen zichzelf moeten belonen met een flitsende aanval, maar Mahmoud Jaafil stuitte van dichtbij op de keeper. Zo ging men net als in Hengevelde met de brilstand richting de thee.

In de 59e minuut was het Lars Aarnink die Tom ten Breteler op 16 meter wist te vinden. Deze bedacht zich geen moment en knalde de bal met een volley snoeihard in de verre hoek. Het was de eerste kans na rust. In de 72e minuut was het Wouter Roescher die de wedstrijd in het slot gooide na een prima hoekschop van Lars Aarnink die daarmee zijn tweede assist van de wedstrijd op zijn naam schreef. Enter stelde daar in het tweede bedrijf barweinig tegenover. WVV heeft vandaag geduld getoond en bleef zoeken naar de vrije ruimte en hield het baltempo hoog. Het is dan ook geen moment in de problemen geweest.

Trainer Roy Workel over vandaag: "Over de gehele wedstrijd waren we de betere. In het begin was het even zoekende en kreeg Enter één mogelijkheid door een miscommunicatie in de verdediging. Daarna hebben we niks meer weggegeven. Ook stonden we goed en kregen we de beste kansen. Het was niet voor het eerst dat Tom ten Breteler de score opende, een prima uitslag. Ook waren er supporters die wederom met grote getallen komen kijken, namens de groep bedankt!"

enteruit2

enteruit1

enteruit3

enteruit4

enteruit5
Tom ten Breteler schiet.....

enteruit6
De keeper duikt...

enteruit7
Maar is te laat! Doelpunt Tom ten Breteler

enter10
WVV'34 juicht, Enter baalt

Laatst aangepast op zondag, 11 maart 2018 16:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren