maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kinderen Petrusschool vol enthousiasme bij volleybalclinic Cupido

  • maandag, 12 maart 2018 21:30
  • Geschreven door 

In samenwerking met de volleybalbond NEVOBO was er vandaag een volleybalclinic in Sporthal de Marke voor de kinderen van de Petrusschool. Onder leiding van de super enthousiaste trainer Johan Strokap in samenwerking met Lotte Rotink, Jolijn Rotink en Ivo ten Thije kwamen de groepen 2 t/m 7 allemaal aan bod. Het enthousiasme spatte er vanaf en er werd fanatiek gerend, onderhands en bovenhands gegooid, opgeslagen en gesmashed
Klik hier voor foto’s en klik hier voor een filmpje.
Lotte Rotink:"Super om te zien en hopelijk levert dit weer enkele nieuwe, jonge leden op voor onze vereniging. Ook een aantal juffen hebben we enthousiast weten te maken voor de volleybal en wie weet gaat dit nog een vervolg krijgen!"

Alle kinderen van de Petrusschool hebben een brief meegekregen en mogen het komend half jaar gratis meetrainen met onze mini’s op de maandag van 18.00 t/m 19.00 uur. Wel graag even aanmelden als je wilt komen meetrainen bij Susan Beuving (06-83096484) of Lotte Goorden

(06-21524463) telefonisch of via de app. De trainingen in de zaal gaan nog door t/m eind mei. Daarna komen er wellicht nog een aantal trainingen op het beachveld. Na de zomervakantie starten we weer in de eerste week van september.

Johan, Lotte, Jolijn en Ivo en alle kinderen van de Petrusschool BEDANKT voor jullie enthousiasme!

KLIK HIER VOOR NOG EEN FILMPJE

 

Laatst aangepast op maandag, 12 maart 2018 21:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren