dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido maakt zich op voor kraker nummer 1

 • donderdag, 05 april 2018 21:10
 • Geschreven door 
In Haaksbergen werd op 9 december met 3-2 verloren in een ware thriller In Haaksbergen werd op 9 december met 3-2 verloren in een ware thriller

Cupido speelt morgenvanavond om 21.00 uur naar verwachting met een volle tribune thuis tegen Havoc uit Haaksbergen dat op de derde plaats staat. De competitie is in een beslissende fase aangekomen. Nog 3 wedstrijden en dus 3 krakers te gaan te gaan in dit seizoen; Na Havoc wacht op 14 april Revoc (5e) en de misschien alles beslissende wedstrijd is op vrijdag 20 april in sporthal de Marke tegen Holyoke, waar de Hengeveldse volleybaldames momenteel gelijk mee staat! De nummers 1 en 2 tegen elkaar in de laatste wedstrijd.
Trainer Ben Trof:

21 april 2017 3-1

Op 23 april 2017 werd Havoc met 3-1 verslagen in eigen huis

“Nog drie loodzware wedstrijden voor het eind. Wie wordt er kampioen en wie gaat richting de promotie-degradatiewedstrijden. Vrijdag volgt de eerste krachtmeting tegen onze eeuwige rivaal Havoc. Het team is tot op het bot gemotiveerd om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Zelfs 2e paasdag is er nog getraind. Ze ziin vol zelfvertrouwen en zijn er heilig van overtuigd dat de punten vrijdagavond in Hengevelde blijven. De tribune zal zeker vol zitten en dat heeft het team ook nodig!”

Aanvang van de wedstrijd 21.00 uur.

Laatst aangepast op donderdag, 05 april 2018 21:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink Alfred Oonk vrijdag, 06 april 2018 15:31 Geplaatst door Alfred Oonk

  Dames
  Veel succes vanavond, jullie kunnen het.!!!!
  Ik kom jullie aanmoedigen.

  Groet Alfie

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

how genesis mining works like it