zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Korpsvissen jeugd Rayon 1 Oost-Nederland

  • zaterdag, 23 juni 2018 18:10
  • Geschreven door 

Zaterdag 23 juni 2018 werd er door Hengelsport Federatie Rayon 1 Oost-Nederland de viswedstrijd voor jeugd t/m 13 jaar (cat. C.) en 14 t/m 18 jaar (cat. B.) gehouden aan de visvijvers aan de Helmkruidlaan te Nijverdal.. In totaal deden er 26 vissers mee, 15 in de categorie C en 11 in de categorie B. Hengelaarsvereniging Het Simmetje uit Diepenheim werd vertegenwoordigd door: Jelmer Lammertink, Mauritz Leloux en Stef Wolters (cat. B), Mart Brummelhuis, Jelle Wesselink en Ramon Vonder (cat. C). De vissers moesten zich melden rond 8.15 uur bij de fietsbrug aan de visvijvers. Nadat iedereen zijn vissteknummer had gekregen, werden de spullen gereed gemaakt voor de viswedstrijd. Er werd gevist van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het weer was uitstekend. Er werd door iedereen wel één of meerdere vissen gevangen. In totaal werd er 13420 gram gevangen bij de jongste jeugd (categorie C) en er werd 2982 gram gevangen bij de oudste jeugd (categorie B). Bij de cat. C wist Ons Vermaak uit Rijssen deze morgen de 1e plaats op te eisen met 6400 gram. Op de 2e plaats eindigde Vios uit Enschede met 2860 gram, 3e werd Ons Genoegen uit Nijverdal met 2540 gram en de 4e plaats was voor Het Simmetje uit Diepenheim met 1620 gram. Bij de cat. B wist Ons Vermaak uit Rijssen met 2180 gram de 1e plaats te behalen. Op de 2e plaats eindigde Ons Genoegen uit Nijverdal met 521gram en 3e werd Het Simmetje uit Diepenheim met 281 gram. Individueel behaalden de vissers van Het Simmetje Diepenheim een 8e, 9e en 12e plaats in de C- categorie en in de B- categorie een 8e, 9e en 10e plaats. De vismorgen was geslaagd en na een frisdrank en een hapje te hebben genuttigd onderweg, ging iedere deelnemer aan het eind met een leuke prijs huiswaarts.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren