woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eerste fase voorbereiding er bijna op, vanavond wacht nog Juventa thuis

  • zaterdag, 04 augustus 2018 06:38
  • Geschreven door 
Roy Workel geheel links op de foto Roy Workel geheel links op de foto
Onder tropische omstandigheden is voor WVV 1 het seizoen 2018-2019 twee weken geleden alweer van start gegaan. Vanavond om 18.00 uur spelen de mannen van het eerste elftal thuis tegen Juventa uit Wierden dat afgelopen seizoen degradeerde uit de derde klasse. Trainer Roy Workel: ”We hebben een prima eerste trainingsweek gehad ondanks de hitte. Door de vakantie en blessures trainen de eerste 2 weken van de voorbereiding Lars Keizer van de onder 19 mee en twee van het 2e elftal; Thijmen Walhof en Jord Bouwmeester. (Zie foto’s bij lees meer) We trainen op dit moment met 17 spelers en 3 keepers dus we kunnen daardoor genoeg doen in de eerste 2 weken. Afgelopen zondag hebben we al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Udi Enschede 1-1. Deze week hebben we ook weer twee keer getraind en dan volgt zaterdag 4 augustus nog een oefenwedstrijd tegen Juventa Wierden in Hengevelde om 18.00. Na deze wedstrijd sluiten we de eerste periode af. 

wvv training 2

Links Jord Bouwmeester in duel met met Thijmen Walhof, Rick Baas kijkt toe 

De training wordt hervat op dinsdag 21 augustus en dan hebben we de eerste oefenwedstrijd staan op zaterdag 25 augustus tegen het tweede elftal van HSC’21 2. Dit wordt gespeeld in Haaksbergen om 18.00 uur.

wvv training 1

Tropische omstandigheden, 3e van rechts Lars Keizer

De rest van de voorbereiding ziet er volgt uit: 31 Augustus Hoftoernooi bij Hector Drie bekerwedstrijden met op dinsdag 4 september Delden thuis, 9 september Manderveen uit en op 15 september GFC uit Op dinsdag 11 september hebben we een oefenwedstrijd staan tegen ON Almelo in Hengevelde om 20.00 uur.

De bekerwedstrijden zijn weer 2 mooie Hofderby’s, GFC is natuurlijk geen onbekende voor ons en van Delden en Manderveen weet ik niet zo heel veel van”.

Foto's Jan Schoneveld

Laatst aangepast op zaterdag, 04 augustus 2018 07:19
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren