vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zuur verlies voor WHC in slotseconden tegen Travelbags/HV Zwolle DS1: 21-20

  • zondag, 14 oktober 2018 18:39
  • Geschreven door 
Archieffoto Archieffoto

WHC heeft vanmiddag het duel om de koppositie met 21-20 tegen. In de slotseconden ging het mis voor de dames uit Hengevelde. Herman Keppels, trainer van WHC over het duel: "Het was de gehele wedstrijd een gelijk op gaande strijd. Er werd door onze dames weer hard gewerkt. Mede doordat wij weer een aantal open misten kwamen we niet op een voorsprong en bleef het spannend tot het einde. 15 seconden voor het eindsignaal kwamen we weer op een gelijke stand, 20-20. Zwolle nam snel de bal uit met nog 10 seconden op de klok en wist nog een keer te kunnen gooien. Helaas voor ons ging deze erin en werd het helaas onze eerste verlies van de competitie 21-20."

Laatst aangepast op zondag, 14 oktober 2018 18:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

adobe illustrator cs6 price solidworks 2017 premium for pc price serial no creative suite 6

update adobe acrobat xi standard for mac os x acrobat for apple mac software for sale building design suite 2017