WHC pakt wederom overwinning

WHC heeft de overwinning van vorige week een goed gevolg kunnen geven. De Hengeveldse handbaldames wonnen in Oldenzaal van Hacol'90. In een doelpuntrijk duel werd het 20-25 tegen de Oldenzalers. Trainer Van Rossum over het duel: "Weer twee punten erbij! We begonnen matig aan het duel. Zondagwedstrijden liggen ons tot op heden niet echt." Toch wonnen de groengelen. Met rust was leidden ze al met 8-11, dit werd na rust uitgebouwd. Vooral na rust werd de voorsprong uitgebouwd door WHC en kon de zege veilig worden gesteld. De Oldenzalers kwamen nog terug, maar een marge van 5 doelpunten was voldoende voor de overwinning. Een smet op de overwinning was het uitvallen van Eva Keuper. Zij botste op een tegenstander, maar het lijkt geen ernstige blessure. WHC won op kwaliteit, waar Kim te Wierik en Loes Brummelhuis met beide 5 doelpunten de topscorers van de dag waren. Volgende week speelt WHC thuis tegen DHV 1. Het duel in de Marke begint om 19.30 uur.