vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC om 19.30 in de Marke: Belangrijke wedstrijd!

  • zaterdag, 16 februari 2019 17:05
  • Geschreven door 

Trainer Herman Keppels: “Vanavond beginnen we aan een belangrijke reeks van de laatste 5 wedstrijd we staan nu in de degradatie zone maar kan met 2 wedstrijden weer totaal anders zijn, aangezien we met 7 ploegen heel dicht bij elkaar staan. We moeten 4x tegen teams die bij ons in de buurt staan en 1x tegen de koploper. Dus nog genoeg punten te verdienen. Vanavond dan de 1ste die bij ons in de buurt staat, Wesepe. Winnen we gaan we inboedel geval al over hun heen. De uitwedstrijd verloren wij met 31-25. Aanvallend liep het redelijk alleen de dekking stond niet goed die avond. Als we dat vanavond beter doen liggen er kansen voor ons. Dus we moeten in de dekking hard werken en vandaar uit onze doelpunten gaan maken dan houden we de punten in Hengevelde”.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren