W.V.V.’34 krijgt gerechtigheid in de slotfase

W.V.V.’34 heeft vanmiddag met een 2-2 gelijkspel een punt overgehouden. De meer dan verdiende gelijkmaker viel in de 91e minuut met een kop goal van de jarige Gijs Pierik. WVV was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen een fysiek sterke tegenstander. De openingstreffer van Sem Kuipers was misschien wel het hoogtepunt van de wedstrijd, hij krulde de bal fraai in de bovenhoek vanaf 16 meter. (De tweebenige Sem:"Ons plan was al om druk te zetten op de laatste linie. Toen onderschepte ik de bal, na een combinatie met Hozz (Wouter Horstink red.) kon ik richting het doel, raakte ik de bal goed en vloog hij lekker in de kruising met links) .De Hengeveldenaren lieten zich echter twee keer in korte tijd op identieke wijze verrassen middels een vrij trap vanaf de zijkant die beide fraai binnengekopt werden. (Voor de 2-1 KLIK HIER) WVV kreeg via Mahmoud Jaafil en Wouter Horstink nog kansen maar deze bleven onbenut. Kort voor de thee miste WVV nog een strafschop na een overtreding op Wouter Horstink. (KLIK HIER)
Roy Workel, 90 minuten beter en bijna de dupe van twee dode spelmomenten, hoe terecht was de late gelijkmaker?
Gijs Pierik in actie

Trainer Roy Workel: “Ja wij waren de betere vandaag maar het was een kwestie van 2x niet opletten in de eerste helft en daar is DSVD gevaarlijk door. In de rust heb ik gezegd, volle bak door en niet opgeven! Een terechte gelijkmaker in extremis! Ik ben er dan ook erg blij mee, vooral voor de jongens. Mooi jong elftal!”