donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zeer geslaagde open dag Keurslagerij Brummelhuis

  • zaterdag, 13 mei 2017 09:57
  • Geschreven door 

Vrijdag was er de open dag bij Keurslagerij Brummelhuis tijdens de landelijke “Dag van de slager’’. Keurslagerij Brummelhuis heeft haar deuren geopend zodat mensen ook eens achter de schermen kunnen kijken wat er zoal in de slagerij en worstmakerij gebeurd. Ignaat Brummelhuis:”Hier was erg veel belangstelling voor. Dat bleek wel uit de vele bezoekers die er zijn geweest. Ze konden zien hoe er hapjes schotels werden gemaakt, hoe salade schotels werden gemaakt en hoe we onze barbecue producten maken. Ook kregen de mensen een uitgebreide rondleiding door de slagerij met uitleg waarvoor de verschillende machine dienen. En we hadden ook nog een prijsvraag met “raad het gewicht van deze barbecue schotel”.
Het precieze gewicht is niet geraden door onze klanten maar er zaten wel 2 gewichten bij die even veel van het totale gewicht  zaten. Namelijk mevrouw Rupert en Mevrouw Extercate.

open dag slager 1

Omdat ze allebei evenveel van het totale gewicht zaten krijgen ze allebei een barbecue schotel voor 6 personen. Namens ons: Ignaat en Hilke Brummelhuis bedankt voor de getoonde interesse en hopelijk tot ziens!”

 

open dag slager 3

 

open dag slager 4

 

open dag slager 2

 


IMG 0341

 

Laatst aangepast op zaterdag, 13 mei 2017 12:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

examples of outlining an essay of outlining an essay need help writing an essay
http://www.aooi.it http://www.aooi.it