maandag, 15 juni 2020 09:25

Zomerfeesten Hengevelde met groot artikel in De Volkskrant

Geschreven door

De zomerfeesten Hengevelde worden zes dagen lang, twee weekenden achter elkaar, van de opbouw tot schoonmaak volledig op de been gehouden door vrijwilligers. Het hele dorp van jong tot oud doet mee en zonder corona zou het feest afgelopen vrijdag voor de drieenvijftigste keer zijn begonnen. De Volkskrant kwam afgelopen vrijdag naar Hengevelde en interviewde bestuursleden Kasper Put en Robin Raanhuis, die samen met journaliste Margriet Oostveen hun licht lieten schijnen op de afgelasting. 

Hieronder het artikel:

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst
(bron: Volkskrant)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.