De column van Pieter

Geheimzinnig voorwerp boven Hengevelde
Voice Senior naar Hengevelde
Afhaalmaaltijden van de Kolenbrander op een unieke manier bezorgd
 
Vorige week werd Hengevelde opgeschrikt door een zoemend geluid in de ruimte. Bij de Kolenbrander stonden ze al op de stoel om het voorwerp beter te kunnen zien. De kok probeerde zelfs om het speelgoed uit de lucht te plukken. Gelukkig kon ik net op tijd mijn drone omhooghalen. Dat zou wat zijn. De Kolenbrander brengt de afhaalmaaltijden met een drone bij U thuis. Wat een uitdaging voor de familie Kuipers. Rob knippert al met zijn ogen en Brian ziet kansen! Lekker snel en uniek! Zonder file.
Mijn drone ziet veel. Het geeft mooie plaatjes van Hengevelde en omgeving. De bedrijvigheid bij Varenbrink door de Bebsel uit Goor. Goor koopt Hengevelde op! Is Hengevelde daar blij mee?
Met m’n drone kan ik niet alleen zien:
Met een supersterke microfoon kan ik ook alles horen wat erbuiten en in de huizen gezegd wordt. Hengevelde pas dus maar op!

Boven de kerk zie ik in de verte een zwoegende fietser met drie kratten bier. Wat een uitdaging. Als dat maar goed gaat. In de Stegenhoek zal wel weer iemand 50 jaar zijn. Zijn drie kratten dan wel genoeg?
Tijdens de vergadering van de zomerfeesten hoor ik dat ze een bijzonder plan hebben. Op zaterdagmiddag, na het kinderfeest, worden de finalisten van de Voice Senior uitgenodigd. Een grote publiekstrekker! Plaatselijke zanger kunnen ook meedoen. Theo Nollen zal gevraagd worden. Zelfs wordt er gedacht aan Nico Bebseler. Maar die is waarschijnlijk nog te jong. Voor de plaatselijke kandidaten volgt er eerst wel een auditie. Volgende keer vertel ik wie in de jury zitten. Dat verklap ik nu nog niet.

Ik vlieg weg.....
Pieter Column