Motorevenement zondag met programma voor alle leeftijden

Motorevenement en feestavond

Aanstaande zondag 23 septembervinden er vele indrukwekkende activiteiten plaats in het centrum van Hengevelde. De jubilerende motorclub ‘Nog steeds zonder naam’ organiseert ter ere van haar 25-jarige jubileum een compleet motorevenement voor jong en oud! Om 13:30 uur wordt het gratis evenement geopend op het evenemententerrein tegenover de Gebrande Waateren. Bommel de Beer verzorgt een mooie kinderhoek met o.a. een springkussen en een grote zandbak. Daarnaast is er de mogelijkheid om quad te rijden, ringsteken vanaf een zijspan of op een simulator motor te rijden of een wheelie te maken.Oude en nieuwe motoren zullen geshowd worden, er zijn diverse standjes aanwezig met o.a. informatie over motorreizen, CBR trainingen, miniatuur motoren en ook Motor Oost zal niet ontbreken.
Spectaculaire demonstraties en verhalen

Vanaf 14.15 uur zal meervoudig trialkampioen Alex van den Broek enkele malen een spectaculaire demonstratie geven.  Balanceren op het voor- of achterwiel of metershoog door de lucht vliegen, voor Alex is het allemaal geen probleem!
Ook Sjaak Lucassen, beter bekend als R1 Sjaak, zal deze dag niet ontbreken. Sjaak heeft op zijn motor al bijna de hele wereld bezocht en kan hier op bijzondere wijze over vertellen. Vooral zijn wereldreis en diverse poolreizen hebben hem op de kaart gezet.

Feestvavond met Dokter Watjes
Na 17.30 uur zal het evenement verplaatst worden naar de zaal van de Gebrande Wateren en zal de Hengeveldse band Dokter Watjes het jubileumfeest tot een muzikaal slotstuk maken.
Ook deze feestavond is voor iedereen kosteloos toegankelijk. 

Al met al genoeg te beleven voor het hele gezin tijdens het motorevenement op zondag 23 september in Hengevelde. Komt dat zien!