Nummers twee treffen elkaar: “We zijn erop gebrand”

W.V.V.’34 wacht zondag een zware wedstrijd, het ontvangt Avanti Wilskracht. De ploeg uit Enschede staat exact gelijk met de groengelen (40 punten uit 20 duels) en samen delen ze de tweede plaats. Van Avanti kan ondanks de goede klassering zeker niet worden gezegd dat ze in goede vorm verkeren. De laatste drie duels werden niet gewonnen en vorige week werd er met maarliefst 0-3 verloren van MVV’29.
Op papier liggen er dus kansen voor de ploeg van Roy Workel, die wel een goede serie neer wist te zetten (drie duels op rij gewonnen).

Trainer Roy Workel over het duel van morgen: “We zijn bezig met een prima reeks. De ploeg is niet helemaal fit. We hebben helaas wel te kampen met aantal blessures. We hebben deze week prima getraind met de intentie om zo door te gaan als de laatste weken. We hebben de vorige wedstrijd op donderdagavond met 1-0 verloren in Enschede en zijn gebrand op een juist resultaat.”
Denk je dat het kampioenschap nog haalbaar is of richt je je op plek twee? Roy: “Ja kampioen? We zijn afhankelijk van De Tukkers. Wij als W.V.V.’34 1 willen zo lang mogelijk meespelen en dan zien we op het eind wel waar we staan. We gaan in ieder geval het seizoen heel mooi afsluiten!”

Hieronder de stand waar bij een gelijk spel De Tukkers de titel nauwelijks nog kan ontgaan: