Sinterklaasfeest bij W.V.V.’34

Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover. Sinterklaas zou op bezoek komen bij de jongste jeugd van W.V.V.’34, maar zou de ‘onzichtbare Piet’, die houdt van rode bieten, dan echt ook meekomen..?

Er werd hard gezongen door de kinderen en daar kwam Sinterklaas gelukkig! Er was alleen maar 1 Piet bij Sinterklaas, waar was dan toch de andere Piet..?

Sinterklaas vertelde dat hij de ‘onzichtbare Piet’ zelf kon zien met zijn speciale bril, maar helaas konden alle kinderen, ouders en leiders de Piet niet zien. Maar gelukkig was er nog een andere manier om hem tevoorschijn te laten komen! Namelijk met zijn lievelingseten, rode bieten natuurlijk! Gelukkig had de Sint een pot bieten bij zich, dus nadat iedereen 3 keer hard had geroepen, kwam de onzichtbare Piet eindelijk tevoorschijn!

De Pieten hadden het afgelopen jaar weer goed opgelet, want het grote boek van de Sint stond weer vol met leuke weetjes, de Sint wist over iedere pupil wel iets te vertellen en ze kregen allemaal een lekkere chocoladeletter en pepernoten.

Het was een leuke en gezellige middag, waar tussendoor veel werd gezongen en gedanst en aan het einde mochten de leiders ook nog even hun ‘dance moves’ laten zien en terwijl Noud Blokhorst een mop vertelde, gingen de Pieten samen met Jan overleggen wie nu het slechtste had gedanst en de pot met bieten zou winnen. Ruud Pierik mag zich het komende jaar de slechtste ‘pietendanser’ van W.V.V.’34 noemen, gefeliciteerd!

Na dit ‘knaleinde’ en nadat uit volle borst ‘Dag Sinterklaasje’ werd gezongen, vertrok de Sint met zijn Pieten richting Bentelo en Goor voor het volgende Sinterklaasfeest en gingen de kinderen met een volle pepernotenbuik en chocolade op hun gezicht naar huis.

Het was een geslaagd feest, iedereen bedankt voor het meefeesten en Sinterklaas: Graag tot volgend jaar weer bij W.V.V.’34!

(bron: www.wvv34.nl)