Van de verkeerde hal richting het defecte net naar een nederlaag

Cupido heef vanavond de eerste officiële wedstrijd van het seizoen met 3-1 verloren, daarvoor gebeurde er van alles, een ongeluk komt zelden alleen! Cupido zou in actie komen tegen Vosta Dames 1 in de Pathmoshal te Enschede althans dat dachten ze. Daar aangekomen en omgekleed, klaar voor de wedstrijd kwamen de volleybaldames erachter: Verkeerde hal! In allerijl richting de Esmarke gereden alwaar al met al een kwartiertje later werd begonnen aan de eerste bekerwedstrijd. Amper begonnen aan set 2 en het net begaf het! En alsof dat nog niet genoeg was ging de clash in de 4e set ook nog eens verloren met 27-25!
Hieronder een kort verslag van de wedstrijd:
De eerste set begon redelijk gelijk op tot de 10 punten, de concentratie verdween en daarmee bleven ook de punten uit. De pass was goed alleen het afmakend vermogen miste. De eindstand van deze set was 25-17.
 
De spanning was te snijden toen de tweede set begon. Het was zelfs zo erg dat het net het begaf (zie foto boven). Cupido begon sterk met een opslag serie van Susan maar het was ondanks het harde werken 25-23 voor de thuisploeg.
Met deze kracht gingen de Wegdammers door in de 3e set, hard werken en voor alles gaan. Deze set eindigt dan ook in het voordeel van Cupido 16-25. Op naar de 5 setter was de gedachte, helaas mocht het niet baten en werd de 4e set verloren met 27-25. De eerste en de laatste bekerwedstrijd voor Cupido D1 zit erop.
 
De volgende wedstrijd wordt uitgespeeld in Denekamp tegen DeVoKo, alle support is welkom.