WVV’34 in het nauw, Stan Aarnink weer in de lappenmand

In de afgelopen vier wedstrijden werd er door WVV slechts 1 schamel punt bijeengeschraapt, met enkel nog de zware uitwedstrijd tegen NEO voor de winterstop voor de boeg is de wedstrijd van morgen van het grootste belang. Martijn Baas, hoe zie jij de wedstrijd Saasveldia thuis?
“Het belang van deze wedstrijd lijkt me duidelijk, we willen met z'n allen met een lekker gevoel de winterstop in en daar horen dan ook overwinningen bij. Wouter Horstink, de laatste weken afwezig vanwege een hamstringblessure heeft afgelopen donderdag goed getraind en oogde fit. Dat is mooi voor hem. Daarnaast ziet het er niet goed uit met de knie van Stan aarnink. Mega kloten, vooral nadat je iemand 12 maand lang ziet revalideren. Hopelijk valt het mee!”
Stan, hoe is het met je knie na de verkeerde landing vorige week?
“Ik heb de knie inderdaad weer verdraaid afgelopen week en die is nu dik geworden, de binnenste knieband heeft de klap gekregen. Nu eerst de zwelling afwachten en dan kunnen we kijken of er iets beschadigd is. Ik hoop op het beste. We gaan het zien!”
 
De laatste ontmoeting tussen beide verenigingen in Hengevelde dateert van zondag, 24 augustus 2014, een oefenwedstrijd. Het werd maarliefst 5-2 thuis tegen vierdeklasser Saasveldia. Hoogtepunt van deze ochtend kwam uit Saasveld. Het was Hamoudi Jaafil die balverlies leed op de helft van de tegenstander. Robin Rikkert bedacht zich niets en scoorde vanaf eigen helft in de rechterbovenhoek achter doelverdediger Wouter Assink. Het was niet genoeg voor de overwinning, want Saasveldia verloor met 5-2. Doelpunten kwamen van Wouter Horstink (tweemaal), Wouter Roescher, Mahmoud Jaafil en Hamoudi Jaafil.