Huismeester, Hengelo, 32-36 uur Twinta (advertentie)

 • Wil jij jouw bouwkundige kennis en facilitaire dienstverlening verbreden en bij ons in de praktijk brengen?
 • Jij bent zelfstandig en oplossingsgericht?
 • En je wilt jouw technische kennis en kunde bij ons inzetten?

Dan zijn wij op zoek naar jou! KLIK HIER voor de officiële advertentie

Als huismeester zet jij de puntjes op de i en heb jij oog voor detail. Jij bent het communicatief vaardige visitekaartje van Twinta op het gebied van huur/verhuur en onderhoud. Je begeleidt en ondersteunt de huurders en verhuurorganisatie om ervoor te zorgen dat we in een goed leefbare omgeving wonen en werken. De appartementen en de wooncomplexen moeten in goede staat zijn en je houdt je bezig met de verhuur van de appartementen. Klinkt als een uitdagende én afwisselende functie toch?

Maar dit is nog niet alles! Want ook gebouwbeheer staat op jouw to-do lijst. Tevens heb je contact met o.a. leveranciers, woningbouwcoöperaties én wijkplatforms. Je ondersteunt en verwijst door bij sociaal maatschappelijke vraagstukken van huurders.

Wil jij ons komen helpen en zorg jij ervoor dat alles in orde is? Lees dan snel verder. We gaan graag het gesprek met jou aan wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging binnen onze mooie organisatie.

Ook hebben we een eindejaarsuitkering, telefoon van de zaak, fietsplan en nog veel meer interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Eerst zul je een jaarcontract ontvangen binnen Twinta, met uitzicht op vast na een jaar.

Wil je weten wat we binnen Twinta nog meer allemaal doen: www.twinta.nl.

Wie ben jij

 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je beschikt over een diploma op MBO-niveau richting technische dienstverlening
 • Je beschikt over Sociale en Maatschappelijke kennis van de Zorg en Welzijnsdiensten en wil dit graag in praktijk brengen bij ons.
 • Je bent klantgericht, overtuigend en enthousiast.

Je vindt bij ons

 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg en alles wat hiermee samenhangt

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team binnen Twinta én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

En mocht je toch nog vragen hebben, Herman Munster is te bereiken op: 088-3677373.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.