Smakelijk genieten met MiXX

Leden van het koor MiXX zullen de komende week weer hun jaarlijkse aspergeactie houden. Door de verkoop van deze bijzondere voorjaarslekkernij willen ze proberen hun zangvereniging financieel gezond te houden.

Al jaren wordt in goede samenwerking met de familie Buschers uit Bentelo een mooie culinaire traktatie aangeboden. Dit “witte goud” in de bekende AA-kwaliteit wordt tegen de geldende winkelprijs aangeboden: vers, geschild en vacuümverpakt zodat het eventueel zo de diepvries in kan. Elke bestelling wordt keurig bij u thuis bezorgd.

De leden zullen vooral in hun eigen directe kring van kennissen, buren en familie mensen benaderen om een bestelling te doen. Wilt u ook verzekerd zijn van deze voorjaarslekkernij, dan is een telefoontje naar 0547-333520 ook voldoende om mee te genieten. MiXX laat u graag horen wat uw ondersteuning betekent. Zo wordt er meegewerkt aan het grote concert van Amuzant op zaterdag 17 mei en op zaterdag 7 juni aan het inmiddels overbekende Amusing Hengelo.

En wilt u zelf ook eens meezingen met nummers van Bubblé, Sting of Queen, kom dan vrijblijvend eens meezingen op onze maandagavondrepetitie in De Schöppe van restaurant Assink.