Kun jij al reanimeren? Meld je aan voor de basiscursus AED

Bij een hartstilstand is direct starten met reanimeren én het inzetten van een AED van levensbelang. De Stichting Hart voor Hengevelde vindt het daarom belangrijk om zoveel mogelijk AED-burgerhulpverleners op te leiden, zodat er bij een hartstilstand door de 112-centrale direct voldoende vrijwilligers oproepbaar zijn. Daarnaast is het voor menigeen prettig om te weten wat je moet doen als er iemand in je nabijheid (thuis, in de buurt of op je werk of sport) in elkaar zakt.

Deze weken volgen diverse dorpsgenoten de herhalingscursus AED en reanimatie. Voor de basiscursus op donderdag 21 maart 2024 (18.00 – 22.00 uur) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Dus ben jij of ken jij iemand in / nabij Hengevelde die ook graag een AED cursus wil volgen, mail dan naar info@hartvoorhengevelde.eu of aed@hebo.nl. Je ontvangt dan een mail met informatie hoe je je kunt aanmelden voor de Basiscursus.

Hoe meer mensen weten hoe te reanimeren, des te groter worden de overlevingskansen van onze dierbaren en dorpsgenoten bij hartfalen. Dus meld jij je aan?