Zomerfeesten op 9 -10 -11 & 12 juli in Rietmolen

Bentelo is amper voorbij of Rietmolen timmert al weer eaan de weg!Het moet dit jaar weer een gezellig en geneug’luk Zomerfeest worden in Rietmolen! Sinds Birgitte Koppelman voorzitter is, is dit dan ook het motto voor de kermis in Rietmolen.Omdat ook wij vernieuwend bezig blijven is er dit jaar geen Tropical Night meer op de vrijdagavond. Deze is vervangen voor een spetterende 70’s, 80’s & 90’s Party met medewerking van een fantastische 13 koppige band The Dance Classic Discoshow. De vrijdagavond moet een knaller worden en we hopen dan ook op een groot bezoekersaantal. De avond wordt afgesloten met DJ’s van 90’s NOW die de sfeer nog verhogen met projecties en discoballen.

Ook voor de Rietmolen-avond zelf, traditioneel de donderdagavond en tevens opening van de Zomerfeesten, is een nieuwe invulling gevonden. Er wordt een Pubquiz georganiseerd en vooral op deze avond moet het gezellig, knus en geneug’luk worden. De tent zal in café stijl worden ingericht en de band Jackfire Live zal een plaats midden in de tent krijgen, zowel tijdens de quiz als daarna. Er hebben zich inmiddels al zo’n 40 teams gemeld, zowel jong als oud gaat de uitdaging aan om vragen over cultuur, sport, muziek en uiteraard Rietmolen te beantwoorden.

Zaterdagavond wordt weer als vanouds een gezellige feestavond met de top band Big Bird en de (te) gekke DJ’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis van 3FM. Het NIX18 beleid zal natuurlijk worden gehandhaafd.

De zondag wordt gezellig voor zowel Rietmolenaren als mensen van buitenaf. De buurten dagen elkaar fysiek uit in een spektakel met gekke opdrachten en inspannende spellen en er is genoeg te beleven op de markt en bij de kermisattracties. Nadat de winnaar van de buurt bekend is zal het feest losbarsten met medewerking van Plork en de Aannemers.

Wij als organisatie gaan ervan uit dat ook dit jaar weer een succes gaat worden. We hebben er erg ons best voor gedaan om er weer een mooi feest van te maken! We zien jullie graag terug op de Zomerfeesten op 9 -10 -11 & 12 juli in ons mooie Rietmolen. Komt allen ervaren dat het echt gezellig en geneug’luk is! Völle wille dit joar en wie zeet mekaar op de karmisse.