Nieuwjaarsactie WHC met de aanbieding van de week: Een kaneelcake!

Zoals je misschien wel gemerkt hebt in de maand december, is het ons helaas niet gelukt om de speculaasactie op te pakken vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hebben natuurlijk wel nagedacht over een heel leuk alternatief, namelijk: De Nieuwjaarsactie WHC, georganiseerd door: Inkomstencommissie WHC.

Om ons hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijden willen wij lekkere kaneelcakes verkopen van Nollen aan iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij de WHC! Wij hebben onze jeugdleden van WHC gevraagd kaneelcakes te verkopen aan familie, vrienden, buren,kennissen…….etc. De kaneelcakes kosten € 4,19 per stuk.

Zijn ze nog niet bij jou langs geweest maar zou jij WHC toch willen steunen dan kun je een kaneelcake bestellen door een mailtje te sturen naar: inkomstencommissiewhc@gmail.com 

Voor dinsdag 5 januari 2021 dienen we alle reacties te hebben ontvangen zodat we de aantal cakes door kunnen geven aan Nollen zodat iedereen aan het begin van het nieuwe jaar lekker kan genieten van een kaneelcake!

Verder zullen we je informeren per mail.

Namens WHC bedankt!