Stem hier: meester Maurice Ermen voor ‘meest innovatieve leraar’

Groep 8A van de Hengeveldse Petrusschool doet met meneer Maurice mee aan de verkiezing van de meest innovatiefste leraar. De opdracht was: Maak samen met jouw juf of meester een filmpje/vlog van een les waarin hij of zij digitale apparaten (zoals mobiele telefoon, tablet, smart board, VR bril) gebruikt om de les leuker en begrijpelijker te maken. Groep 8A van de Petrusschool heeft een video gemaakt voor www.vlogjeleraar.nlKLIK HIER VOOR HET FILMPJE. Dit is een site waar je meester (Maurice Ermen) kunt opgeven voor ‘Meest innovatieve leraar van het jaar’. Oftewel een leraar die veel doet met Sociale media, VR-Brillen & Digitale Technologie. Thijmen Tijhof hierover: 

”Wij hebben dus een Video gemaakt en onze meester opgegeven. Met het filmpje kun je stemmen verdienen, de klas met de meeste Stemmen kan een ‘Meet & Greet op school van bekende YouTuber ‘Dylan Heagens’, met ongeveer 1 miljoen abonnees. Onze klas heeft nog wel wat stemmen nodig, en dat kan lukken als jullie(de lezers van dit bericht) op ons groepje stemmen.
 

Wat moet je doen om te stemmen.
Ga eerst na de site van WWW.Vlogjeleraar.nl, als je op de site bent aan gekomen. Scroll dan even naar beneden. Dan krijg je een paar verschillende video’s. klik op de video: ‘van iPad tot green screen’. Als je op dit filmpje klikt dan kun je stemmen op ons filmpje. Je kunt alleen stemmen via Facebook of via je mail. (Gmail, Hotmail enzovoort).

Stemmen via Facebook:
Als je hebt ingelogd op Facebook via de site heb je al gelijk je stem ingeleverd. Het wijst zich vanzelf!

Stemmen via de mail/invulformulier:
Als je wilt stemmen via de invulformulier moet u eerst je naam en achternaam invullen en daarna je E-mail account.
Als je dat allemaal hebt ingevuld moet je de 2 vierkante balkjes aantikken. Als je dat hebt gedaan kun op verzenden drukken. Dan krijg je binnen de 5 minuten een E-mail van Vlogjeleraar.nl die mail moet je aanklikken en dan moet je op bevestigen drukken en dan heb je ook je stem ingeleverd.
 

Wat moet je weten?
• Iedereen in Nederland en België mag meedoen
• Vraag je leraar of lerares om toestemming om het filmpje te maken
• Als de jury gekozen heeft, kan daar niet over gecorrespondeerd worden
• Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door Samsung, omdat zij vinden dat leraren net zo comfortabel met nieuwe techniek moeten zijn als hun leerlingen